'BÜTÜN EKONOMİK YÜK BENİM OMUZLARIMDA'

'BÜTÜN EKONOMİK YÜK BENİM OMUZLARIMDA'
Samsunspor A.Ş. büyük ortağı ve Yıldırım Holding İcra Kurulu Başkanı Yüksel Yıldırım, ortağı ve ağabeyi Ali Rıza Yıldırım'ın Samsunspor projesinden çekildiğini ve tüm ekonomik yükün kendisi üzerinde olduğunu söyledi.

Geçen sene ligin birilerine verilmek üzere dizayn edildiği belirten Samsunspor A.Ş. büyük ortağı ve Yıldırım Holding İcra Kurulu Başkanı Yüksel Yıldırım, "Geçen sene 19 puan hakem hatalarından kaybettik maalesef. Gördük ki geçen sene bu lig birilerine verilmek üzere dizayn edilmişti. Bu sene iyi bir hoca aldık,eksik yerlerimizin tamamlanması için transferler yapıyoruz. İnşallah bu sene çıkacağız. Samsunspor'u Süper Lig'de iyi bir yere getirmek istiyorum. Açık ve net söyleyeyim, biz bu projeyi şirket olarak yapmak için çıktık bir sene önce. Ancak altı ay sonra ortağım, ağabeyim Ali Rıza Yıldırım, 'ben bu işten çekiliyorum' diyerek kendisini çekti ve şu an Samsunspor'un tüm ekonomik yükü benim omuzlarımda. Ben de o agresifliği biraz yumuşatarak hareket ediyorum. Akıllı transferler yapmaya çalışıyoruz" dedi.

FUTBOL AKADEMİSİ
Samsunspor'da yapmaya çalışılan en önemli konunun ise futbol akademisi olduğunu belirten Yıldırım, "Futbol akademisi kuruyoruz. Belçika'nın Genk takımıyla anlaştık. Bize her ay gelerek hocalarıu, altyapı oyuncularını eğitecekler. Samsunspor büyük bir potansiyel. Biz Türk futbolcuları yetiştiren ve bunları satam bir futbol takımı olacağız. Diğer türlü her sene birçok transfer yaparak hiçbir yere varılmaz" şeklinde konuştu.

Dünden Bugüne SAMSUNSPOR

Dünden Bugüne SAMSUNSPOR

Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.