BÜRO MEMUR-SEN'DEN İFTAR

BÜRO MEMUR-SEN'DEN İFTAR
Samsun Büro Memur-Sen Yönetimi tarafından geleneksel hale getirilen iftar yemeğinin 5. si Samsun Büyükşehir Belediyesi Anakent Sosyal tesislerinde gerçekleştirildi

Samsun Büro Memur-Sen Yönetimi tarafından geleneksel hale getirilen iftar yemeğinin 5. si Samsun Büyükşehir Belediyesi Anakent Sosyal tesislerinde, Gelen Başkan Yardımcısı Mustafa MENGÜTAYCI, Kavak Belediye Başkanı İbrahim SARICAOĞLU, Belediye Başkan Yardımcıları, İl Ve Şube Müdürleri, Memur-Sen İl Temsilcisi Necdet GÜNEYSU, Memur-Sen’e bağlı Sendikaların Samsun Şube Başkanları, Karadeniz Bölgesi İl Başkanları ve Yönetimleri, Samsun Şube Başkanı Mustafa KARABİBER, Yönetim Kurulu Üyeleri,  İlçe Başkanları, İşyeri Temsilcileri, STK temsilcilerinden oluşan 2000 kişinin katılımıyla gerçekleşti.

İftar Yemeğinde Şube Başkanı Mustafa KARABİBER, Memur-Sen İl Temsilcisi Necdet GÜNEYSU, Kavak Belediye Başkanı İlyas SARICAOĞLU, Büro Memur-Sen Genel Başkan Yardımcısı Mustafa  MENGÜTAYCIbirer selamlama konuşması yaptı.

Karabiber konuşmasında:

“Bu akşam burada Büro Memur-Sen Samsun Şubesi olarak geleneksel hale getirdiğimiz 5. iftar programında üyelerimizle buluşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Artvin’den Çorum’ a Kadar yaklaşık 10 tane il Başkanımız yönetimleri ile birlikte burada davetimize icabet ederek bizleri onurlandırdılar, gururlandırdılar. Belediye Başkanımız, Belediye Başkan yardımlarımız, İl Ve Şube Müdürlerimiz, Müdür yardımcılarımızın katılımı bizleri memnun etti. Üyesini düşünen, üyesi ile birlikte hareket eden bir sendika felsefesi ile Ramazan ayının feyiz ve bereketini tüm üyelerimizle birlikte yaşamak için buluştuk. Sağ olsun üyelerimiz bu güzel buluşmaya büyük önem vererek bizleri onurlandırdılar. Sizlerle Türkiye’nin ve Samsun’un Genel yetkili sendikası olduk, Böyle güzel buluşmaların yaşanmasında emeği geçen başta yönetim kurulu olmak üzere tüm üyelerimize teşekkür ediyorum. “ dedi.

Memur-Sen İl Temsilcisi Necdet GÜNEYSU ve Kavak Belediye Başkanı İbrahim SARICAOĞLU birer selamlama konuşması yaparak davetlilere teşekkür ettiler.

Büro Memur-Sen Genel Başkan Yardımcısı Mustafa MENGÜTAYCI konuşmasında;

“Büro Memur-Sen, Büro ve Bankacılık Hizmet kolunun en büyük ve tam yetkili sendikasıdır. Bu yetkiyi almamızda en büyük pay şüphesiz ki siz değerli Büro Memur-Sen üyelerinindir. Sendikamıza olan teveccühünüz ve inançlı çalışmalar sonucunda Büro Memur-Sen zirveye çıkmıştır. Yaklaşık 70000 üye ile Büro ve Bankacılık Hizmet Kolunun en büyük sendikası olan Büro Memur-Seni zirveye çıkmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.”dedi.

Masaları tek tek dolaşan yönetim kurulu üyeleri 17 ilçeden ve merkezden gelen misafirlerini iftar sonunda ilçelerine yolcu etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.