BURAYA KADARMIŞ...

BURAYA KADARMIŞ...
Play Off Çeyrek Final ikinci maçında konuk ettiği Sakaryaspor ile sahadan 0-0 beraberlikle ayrılan Yılport Samsunspor TFF 2.Lig'de kaldı. 

Mutlak şampiyonluk parolasıyla "Uyanış Sezonu" sloganıyla TFF 2.Lig Beyaz Grup'ta sezona başlayan Yılport Samsunspor normal sezonu üçüncü sırada tamamlamıştı. Taraftarların desteğini arkasına alarak "Son Nefese Kadar" diyerek Play-Off mücadelelerine hazırlanan kırmızı-beyazlı ekip Play-Off Çeyrek Finalinde eşleştiği Sakaryaspor'a elenerek bütün bir şehrin umutlarını soldurmuş oldu.

GOL BİLE ATAMADAN...
Normal sezonda yenilmediği ve ligin son haftasında 3-0 galip geldiği Sakaryaspor'a karşı eşleşmenin ilk maçında tartışmalı pozisyonların yaşandığı mücadelede 1-0 mağlup olan Yılport Samsunspor, rövanş maçında dün akşam 19 Mayıs Stadyumu'nda ağırladığı yeşil-siyahlı ekiple 0-0 berabere kaldı. İki mücadelede de rakibine gol atamayan kırmızı-şimşekler taraftarını hüsrana uğrattı. Maçın bitiş düdüğüyle beraber Sakaryaspor yarı finale yükselirken, ıslıklarla sahaya gömülen taraf kırmızı-beyazlı efsane Samsunspor oldu...

qqqq1.png

UMUTLAR SÖNDÜ...
Başlama düdüğünden itibaren oldukça çoşkulu bir taraftar desteği ile sahada olan Yılport Samsunspor rakibini kendi yarı sahasına hapsederek baskı kurmaya çalıştı. Kanat organizasyonlarıyla rakip kalede etkili olmayı isteyen kırmızı-beyazlı ekip istediği net pozisyonlara bir türlü ulaşamadı. Erhan Şentürk'ün ayağından bulduğu gol ofsayt bayrağına takılınca ilk devreye golsüz beraberlikle gidildi. İkinci devreye yine oyunun hakimi görüntüsü çizen Yılport Samsunspor ceza sahası içinde bir türlü etkili olamadı. Dakikalar ilerledikçe gerginliğe gömülen 19 Mayıs Stadyumu'nda soğukkanlılığını koruyan Sakaryaspor istediği skoru korumak için oyunu soğutmaya yönelik bir futbol ortaya koydu. Son anlarda rakip yarı sahada baskısını iyice artıran kırmızı-beyazlı ekip aradığı golü bulamayınca mücadele 0-0 eşitlikle tamamlandı.  Büyük umutlarla çıkılan sezonda TFF 1.Lig'e yükselme şansını gelecek sezona bırakan Yılport Samsunspor, bir sene daha TFF 2.Lig'de mücadele edecek. (Soner Süren)

qqqq2-002.png

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum