Bunu yapan insan olamaz

Bunu yapan insan olamaz
ESKİŞEHİR'de boş bir arazide, etek ve paspasa sarılıp poşet içerisine konulan yeni doğmuş bir erkek bebeğe ait ceset bulundu.

Aşağı Söğütönü Mahallesi'nde saat 22.00 sıralarında 17 yaşındaki Soner Boncuk ile 15 yaşlarındaki arkadaşları Erkan Doğan ve Mert Çelik, boş arazide poşet içerisinde bir bebek cesedi buldu. Yapılan ihbar üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Kadın eteğine ve paspasa sarılıp poşet içerisine konulmuş olan erkek bebeğe ait ceset otopsi için Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Hastanesi morguna kaldırıldı. Yetkililer bebeğin ölüm nedeninin yapılacak olan otopsi sonrasında belirleneceğini söyledi. Polis ekipleri, olaydan sonra kentteki hastanelerde yeni doğum yapmış olan kadınları incelemeye alıp, olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı. 

Bebek cesedini bulan Soner Boncuk, Erkan Doğan ve Mert Çelik "Ateş yakmak için boş arazide ağaç parçaları topluyorduk. Bir poşeti açtığımızda içinde bebek cesedi gördük. Durumu ailelerimize anlattık. Onlar da polisi aradı" dedi.  (DHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.