"BUNU YAPABİLECEK GÜÇTEYİZ"

"BUNU YAPABİLECEK GÜÇTEYİZ"
Samsunspor'un Teknik Direktörü Engin Korukır dün gerçekleşen antrenman öncesi açıklamalarda bulundu. Korukır, "Bütün hedefimiz bu hafta Şanlıurfa'da puanla dönmek ve bunuda yapabilecek güçteyiz" dedi.

"TEMPOLU OYUNUN SKORA YANSIMASI LAZIM"
Karşıyaka maçı ile ilgili açıklamalarda bulunan Korukır, "Futbolcularım hakkını yemek istemiyorum. Oyunun ilk devresi dengeli bir oyun oldu. Karşıyaka'nın ilerleyen dakikalarında temposunun düşeceğini ve her şeyi hesapladık biz. Oyun aslında istediğimiz gibi gitti. Oyun tam dengede giderken talihsiz bir penaltı oldu. Olabilir bunlar futbolun içinde olay şeyler. Futbolcularımız hata yapsalar da, oyunun bütününe baktığımızda müthiş bir tempo ortaya koyduk. Ama bunu gol ile taçlandıramadık. Bu tempolu oyunun skora yansıması lazımdı" diye konuştu.

"OFOEDU'DA ÇOK ÜZÜLDÜ"
Ofoedu'nun penaltısı ile ilgili konuşan Korukır, "Kaçırdığımız penaltı var. Olabilir. Ofoedu geçen hafta penaltıdan attı, bu hafta kaçırdı. O da çok üzüldü, bizlerde çok üzüldük. Benim üzüldüğüm şey özellikle, maçın ikinci yarısında rakibe bir tane kontra atak vermeden mağlup olmamız.  Kaçırdığımız goller için birşey demiyorum. Futbolcularıma gol kaçırdı diye asla bir şey söylemem. Ama böyle bir maçtan sonra kaybetmememiz lazımdı. Bende teknik direktör olarak ders çıkaracağım. Futbolcularımızda ders çıkaracak. Maçtan sonra buradan hiç çıkmadık. " ifadelerini kullandı.

HEDEF GALİBİYET
Şanlıurfaspor maçına galibiyet hedefi ile çıkacaklarını belirten Korukır, "İlk geldiğim günden bu yana söylüyorum. Takımımız iyi takım. Bizim takımımızın sadece arka arkaya 3 puan kazanması lazım. Zorlu bir rakip ile oynayacağız. Tepeden tırnağa değişen bir takım. Hoca olarak bende vardım. Buna keza Karşıyaka'da öyleydi. İyi takımızın alacağı puanlar var. Geldiğim günden beri herkesten çok memnunuz. Konsantre olarak yüksek bir şekilde çalışıyoruz. Talihsizlik var. Tabi bizim beceriksizliğimizde var. Başta kendim olmak üzere. Bir yerlerde eksiğimiz var. Bu eksiğimizi giderdiğimiz zamanda, hem iyi oynayan takım hem de sonuç alan bir takım olacağız. Bütün hedefimiz bu hafta Şanlıurfa'da puanla dönmek ve bunu da yapabilecek güçteyiz" açıklamalarında bulundu. Serkan KAYA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.