BUNU NASIL YAPTIN?

BUNU NASIL YAPTIN?

                              Eski Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç’a soruyoruz;

    Eski Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç’ın ablasının oğlu olan Ahmet Çakmak’ı Bakanlık Özel Kaleminden memur yaptığı, daha sonra da Dağıstanlı Spor Merkezine sorumlu yaptığı iddiası kamuoyu gündemine bomba gibi düştü.  Eski Bakan Suat Kılıç’a soruyoruz, bu Makam babanızın malı mı ki babanızın torununu Bakanlık Özel Kaleminden memur yaptınız.

 

             HİÇ ALLAHTAN KORKMADI MI?

     Bunca insan KPSS sınavlarına girip ter dökerken, kurslara girip sınavlarda başarılı olmak için uğraş verirken, fakir fukaradan toplanan vergilerle ayakta duran Gençlik ve Spor Bakanlığındaki Özel Kaleminden ablanın oğlunu memur yaparken hiç Allahtan korkmadın mı? Bu nasıl vicdan? Bu nasıl Devlet ve Siyaset adamlığı?

          İDDİALAR ÇIĞ GİBİ

 

    Gençlik ve Spor Bakanlığı ile ilgili geçtiğimiz hafta yaptığımız haberlerin ardından gelen yorumlar, bilgiler ve belgeler çığ gibi yükselmiş durumda. Eski Bakan Suat Kılıç’ın yaptığı icraatlar da akraba, eş, dost kıyaklarının yanında yeni Bakan Çağatay Kılıç’la ilgili de bazı iddialar gündeme gelmiş durumda bu iddiaları da önümüzdeki günlerde kamuoyu ile paylaşacağız. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum