BUNLAR DOĞRU MU?

BUNLAR DOĞRU MU?
Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç'ın eski AK Parti Atakum İlçe Başkanı Ömer Faruk Şahin'i makamından dışarı çıkardığı iddia edildi

OY KAYBINDAN SORUMLU TUTULDU
Seçimlerde Atakum'daki oy oranının düşmesini sorgulayan Bakan Kılıç'ın "Ülke genelindeki kadar düşüş yaşandı" cevabından tatmin olmadığı ve Şahin'e o zamandan itibaren şerh koyduğu iddialar arasında.

MAKAM ODASINDAN ÇIKARILDI MI?
Bakan Kılıç'ın bazı gelişen olaylarla da eski İlçe Başkanı hakkındaki kanaatinin menfi yönde geliştiği söylentileri ortalıkta dolaşmakta. İddialara göre, Bakan Kılıç, eski Atakum İlçe Başkanı Ömer Faruk Şahin'e, Samsun 19 Mayıs Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Adnan Koşan'ın yönetime alınması hususunda bir talimat verdi. Fakat Konaş'ın CHP üyeliği sebebiyle yönetime alma işlemi akamete uğradı, gerçekleşmedi. Bardağı taşıran damla da iddialara göre bu oldu.

Bakan Kılıç, eski Atakum İlçe Başkanı'nın makam koltuğuna oturarak, "Biz özel konuşacağız, siz dışarı çıkın Ömer Bey" dediği şayiası da "Bu doğru mu?" sorusunun sorulmasına neden oldu. Bakan bile olsa, bir yöneticinin kendi makamından çıkarılması ve belli ki kendi hakkında içerde bir şeylerin konuşulacak olması kamuoyunca hiç de etik bulunmadı.

GÖREVDEN ALINMASI BAKAN'IN TASARRUFU MU?
Bu gelişen olayların, Bakan Kılıç'ın oluşan kanaatini pekiştirdiği ve eski AK Parti Atakum İlçe Başkanı Şahin'e, Bakan Kılıç'ın tasarrufuyla görevden el çektirildiği de kamuoyunun kulağına ulaşan iddialar arasında. Ahmet Ufuk ERKAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum