Dursen Özalemdar

Dursen Özalemdar

BUMERANG

 

Orta doğu, İrak’tan sonra SURİYE’yi yerle bir etmeye KAST etmiş batılılar, Ülkemiz dede kırk yıla yakın zamandır devam eden, PKK terörünün arka planı olduduklarının  bilindiğidir. PKK nın, ULUSLAR ARASI isimlendirmede, TERÖRİST gurup olması, Her türlü pis işlerle iştigali tespit edilmişken, Başta ABD olmak üzere AB ülkeleri, Rusya ve İran’ın bu işlerin organizatörü durumunda olması, Olayların boyutunun küresel anlamda değerlendirilmesini gerektirmektedir. Ortada olan olayları, objektif değerlendirdiğimizde, ÖLDÜREN ve ÖLENLERİN, SALDIRAN ve SALDIRILANLARIN kim olduklarını görme mecburiyetimizdir. Yakın bir tarihte BOSNA-HERSEK’ TEKİ Sırp katliamlarının, NATO’nun müdahalesine rağmen, Çeşitli İSKENCE,TECAVÜZ ve TALANLARLA Sırpların yaşattığı VAHŞET’in unutulmaz olduğudur. AZERBEYCAN’ın Karabağ bölgesindeki Rus destekli ERMENİ katliamlarının da yine aynı boyuttaki FECAATİ, HEDEFİN MÜSLÜMANLAR olması olarak ortaya çıkmaktadır. Ortadoğuda ki taktiğin, MEZHEB ve IRKÇILIK YÖNÜNDEN tahrik edilerek, aynı bölge insanlarının birbirine vurdurulması, İRAN,İRAK ‘ın on yıl süren savaşları, Saddam ordusunun teçhizat ve silahları ile, Çölde “düşmana tek kurşun atmadan”, buhar olup kaybolması ! ABD nin müttefikleriyle İRAK’ı işgali ve soyulmasını göstermiştir. Basamak, basamak bölgede kol gezen, ABD, İngiliz, Alman, Fransız, İsrail ajanlarının TAHRİK LERİNİN, Taraftarlar ve Muhalifler olarak şekillendirilmesi, Bölge halklarını birbirine düşürerek vuruşturulması bu günkü SURİYE fecaatini  ortaya çıkarılmıştır.

 

ÜLKEMİZDE KIRK YILDIR devam eden, PKK nin riyakârlığının en bariz örneği olan, değişik isimleri kullanma gerçeğine rağmen, KATRANDAN OLMAZ ŞEKER, cinsi neyse onu ona çeker, tekerlemesi gibi. İHANET ve CİNAYETLERİNİN aynı olduğudur. Bütün bu olanların arkasındaki batı, TERÖRÜ DESTEKLEYEN, LOJİSTİK HİZMET VEREN, BARINDIRAN, GÖZETEN olması durumu ile, kendini göstermektedir, IŞID adlı örgütün, Peygamberimiz ve İslamiyet’e hakaret eden bir dergiye yaptığı baskın ile GÜNDEME gelirken, Bu defa AB nin merkezi, Belçika nın başkenti Brüksel deki ,CANLI BOMBA olayının 34 ölü 170 yaralı olarak ortaya çıkması , elbette ki  bir vahşet olduğudur. Bu vahşeti Türkiye’ye 40 yıldır yaşatan ABD ve AB ülke hükümetlerinin yanlış tutumlarının, Terörün bir BUMERANĞ gibi kendilerine döndüğü gerçeğidir.

Daha dün kadar yakın bir zamanda ülkemizdeki Bombalı saldırılar sonra “Türkiye’ye gitmeyin propağandası yapan batılılara, şimdi “AVRUPAYA GİTMEYİN “

Çağrışında bulunulmasının ,Almanya ve İngiltere’ninde tehdit altında olmasının,Korkunun  batıyı sardığının görüntüsü olmaktadır.

 NATO binasının arkasında, PKK ya ÇADIR açtırıp, TERÖR ÖRGÜTÜ PROPAGANDASI na müsaade eden, YETKİLİLERİN bu olanlar karşısında kendi MİLLETİNE nasıl hesap verecekleridir.

 

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Dursen Özalemdar Arşivi
SON YAZILAR