Bulvar Yaşam ve Alışveriş Merkezinde Eglence

Bulvar Yaşam ve  Alışveriş Merkezinde Eglence

6. Geleneksel Çocuk Şenlikleri kapsamında, TRT’nin en sevilen çizgi film karakterleri Köstebekgilleri çocuklarla buluşturan Bulvar AVM, çocuklara unutamayacakları bir gün yaşattı. Şenlik programı, Jurasic Age Temapark etkinlikleri ile devam edecek.
 
Bulvar Yaşam ve Alışveriş Merkezi’nin her yıl düzenli olarak gerçekleştirdiği ve bu yıl 6. sı düzenlenen çocuk şenlikleri çocuklar ve aileleri tarafından büyük ilgi görüyor. Köstebekgiller sahne shovu öncesinde sahne alarak yeteneklerini sergileyen çocuklar oldukça renkli görüntüler verirken, aileleri de onları ilgili ile takip ettiler.  
Çocuklar, sahne etkinliklerinin yanında meydan alanında bulunan sokak oyun alanları ile de doyasıya eğlenme fırsatı yakaladılar.Etkinlikler ücretsiz olup, okul gösterileri ve Jurasic temapark etkinliği ile devam edecek.

Okul Gösterileri
Samsun’da faaliyet gösteren Yükseliş Okulları, Bil Okulları ve Papatyam Kreş öğrencileri 23 Nisan konulu gösterilerini Bulvar AVM sahnesinde gerçekleştirecek.  Yükseliş okulları orkestraları ile sahne alırken, Bil Okulları sahne gösterileri ve atölyeleri ile meydan alanında olacaklar. Papatyam Kreş minikleri ise koro ve defile çalışmaları, Atatürk şarkıları, tavuk dansı ve dünya çocukları gösterileri ile sahne alacaklar. Yükseliş okulları 24 Nisan Pazartesi 16:00’da Bil Okulları ve Papatyam Kreş etkinlikleri ise 28 Nisan 13:00 itibariyle Bulvar AVM meydan alanında gerçekleştirilecek.

7 Mayıs Jurassıc Age “Dev Dinazorlar Şehrin Merkezine İniyor.!”
Jurassic Age Tema Park Etkinliği, gelmiş geçmiş en gizemli ve devasa canlıların yaşadığı Jura Devri’ni yani Dinozorlar Çağ’ını sembolize eden ve çeşitli efektlerle (ses –sis) tamamlanmış Türkiye’de ilk defa tam kamuflajlı dinozor kostümlerinin kullanıldığı tematik bir görsel show olma özelliği taşıyor.  Dünya üzerinde yaşamış en heyecan verici ve en güçlü canlıların dönemini anımsatan tematik objeler ve yüksek gerçeklikte tasarlanmış Dinozor Kostümleri ile çocuklar ve aileleri yüzyıllar öncesinin dünyasına dönerek zamanın atmosferine tanık olacak ve dinozorların dünyasında eğlenceli bir keşfe çıkabilecekler.Çocuklar etkinlik süresince fosil - kazı çalışması , dinozor eğitmenliği aktiviteleri gibi heyecan dolu faaliyetlere katılabilecek. 
2,2 metre yüksekliğindeki tam kamuflaj yüksek gerçeklikteki dinazorlarla etkinlikler, 1 Mayıs – 7 Mayıs tarihleri arasında 13:00-14:30, 15:00-16:20 ve 17:00-18:00 de 3 seans olarak Bulvar AVM Meydan alanında aktif olacak.  Ziyaretçiler dev dinazorlarla fotoğraf çekimi yapabilecek.

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.