BULVAR AVM’DE ŞENLİK VAR, Bİ DOLU EĞLENCE VAR..!

BULVAR AVM’DE ŞENLİK VAR, Bİ DOLU EĞLENCE VAR..!

Geleneksel 6. Çocuk Şenlikleri Bulvar AVM’de Başlıyor. 22 - 23 Nisan tarihlerinde TRT’nin en sevilen çizgi film karakterleri Köstebekgiller ile başlayacak olan etkinlikler, Nisan ve Mayıs aylarında Yarışmalar, Tiyatrolar, Geleneksel Çocuk Oyunları ve Dev Dinazorları ziyaretçilerle buluşturacak olan Jurasic Age etkinliği ile programına devam edecek.

21 – 23 Nisan Köstebekgiller

Macera ve heyecan dolu çizgi dizinin sevimli kahramanları Boyo, Süslü ve Kösteban 3 seanslık sahne showları ile çocuklarla buluşucak. Etkinliğe; moderetör ile aktiviteler, atölyeler ve yarışmalar eşlik edecek. Maskot karakterlerin sahne gösterisi 22 ve 23 Nisan tarihlerinde 13:50  - 15:50 ve 17:30 saatlerinde meydan alanında gerçekleşecek

 

20 – 25 Nisan Geleneksel Sokak Oyunları

Teknolojinin gelişmesi ile zamanlarının büyük bir kısmını televizyon ve bilgisayar başında geçiren çocuklar geleneksel oyunları da unutmuş durumda.. Daha çok ruhsuz ve soguk ekranları kendilerine arkadaş edinen çocuklar için hayata geçirilen bu proje ile, çocuklara eski sokak oyunları deneyimi yaşatılırken, oyun oynarken kendi kültürlerini tanıma fırsatı da verilecek. Çocuklar; liderlik kurallarına uyma, paylaşmayı bilme, zamanı verimli kullanma ve zihinsel beceriler kazandıran bu oyunları oynarken büyüklerde anılarını tazeleyecek.

Pera Sanat Akademi İle Tiyatrolar ve Atölyeler

Pera Sanat Tiyatro Ekibinin rol aldığı ‘’Masal Diyarında” adlı çocuk tiyatro oyunu Bulvar AVM Meydan alanın kurulan sahnede sergilenecek.  Oyunda, kitap okumayı sevmeyen ve çok sıkıcı bulan bir öğrencinin kitaplarla masal diyarına yolculuğu anlatılırken, çocukların hayal dünyalarının kapıları da açılıyor.

Nisan ayı boyunca devam edecek etkinlere çocuk atölyeleri de ile eşlik edecek. Çocuk şenliği boyunca 13:00-18:00 saatleri arasında çocuklar için kil, heykel, pompom, kukla, mozaik, boyama, yırt yapıştır atölyeleri eğitmenler eşliğinde atölye alanında gerçekleşecek.

 

Okul Gösterileri

Samsun’da faaliyet gösteren Yükseliş Okulları ve Bil Okulları öğrencileri 23 Nisan konulu gösterilerini Bulvar AVM sahnesinde gerçekleştirecek.  Yükseliş okulları orkestrası sahne alırken, Bil Okulları sahne gösterileri ve atölyeleri ile meydan alanında olacaklar. Ayrıca, Papatyam Kreş ve Gündüz Bakımevi minikleri koro ve  defile çalışmaları , Atatürk şarkıları, tavuk dansı, dünya çocukları gösterileri ile sahne alacaklar.

1 – 7 Mayıs Jurassıc Age

Jurassic Age Tema Park Etkinliği , gelmiş geçmiş en gizemli ve devasa canlıların yaşadığı Juradevri’ni yani Dinozorlar Çağ’ını sembolize eden ve çeşitli efektlerle (ses –sis) tamamlanmış Türkiye’de ilk defa tam kamuflajlı dinozor kostümlerinin kullanıldığı tematik bir görsel show olma özelliği taşıyor.  Dünya üzerinde yaşamış en heyecan verici ve en güçlü canlıların dönemini anımsatan tematik objeler ve yüksek gerçeklikte tasarlanmış Dinozor Kostümleri ile çocuklar ve aileleri yüzyıllar öncesinin dünyasına dönerek zamanın atmosferine tanık olacak ve dinozorların dünyasında eğlenceli bir keşfe çıkabilecekler.

Çocuklar etkinlik süresince fosil - kazı çalışması , dinozor eğitmenliği aktiviteleri gibi heyecan dolu faaliyetlere katılabilecek.

2,2 metre yüksekliğindeki tam kamuflaj yüksek gerçeklikteki dinazorlarla etkinlikler, 1 Mayıs – 7 Mayıs tarihleri arasında 13:00-14:30, 15:00-16:20 ve 17:00-18:00 de 3 seans olarak Bulvar AVM Meydan alanında aktif olacak.  Ziyaretçiler dev dinazorlarla fotoğraf çekimi yapabilecek.

Etkinlikler ücretsiz olup, tüm samsunlular davetlidir.

Bilgi için:

Rana DUTLAR

362 290 27 55-56

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.