BULVAR AVM’DE OKUL GÖSTERİLERİ ÇOŞKU İLE İZLENDİ..!

BULVAR AVM’DE OKUL GÖSTERİLERİ ÇOŞKU İLE İZLENDİ..!

6. Geleneksel Çocuk Şenlikleri kapsamında, öğrencilerin okul gösterilerini sahnelemelerine fırsat veren Bulvar AVM, miniklerin defilesi ve dünya çocukları gösterileri ile izleyenlere keyifli dakikalar yaşattı.  

Bulvar Yaşam ve Alışveriş Merkezi’nin her yıl düzenli olarak gerçekleştirdiği ve bu yıl 6. sı düzenlenen çocuk şenlikleri çocuklar ve aileleri tarafından büyük ilgi görüyor. Okul gösterileri kapsamında sahne alan Bil Okulları öğrencileri ve Papatyam Kreş miniklerinin sahne performansları ile büyük bir ilgi ile takip edildi.

Bil okulları öğrencileri, koro, modern dans, halk oyunları ve ritim show ile sahne alırken Papatyam Kreş minikler defile show ve dünya çocukları gösterileri sahnelendi. Ziyaretçiler oldukça renkli görüntülere sahne olan etkinlikleri keyifle izlediler.

 

Çocuklar, sahne etkinliklerinin yanında meydan alanında bulunan sokak oyun alanları ile de doyasıya eğlenme fırsatı yakaladılar.

Bulvar AVM meydan alanında gerçekleşen etkinlikler ücretsiz olup, şenlik programı Jurasic Age tema park etkinliği ile devam edecek.

1 – 7 Mayıs Jurassıc Age “Dev Dinazorlar Şehrin Merkezine İniyor.!”

Jurassic Age Tema Park Etkinliği, gelmiş geçmiş en gizemli ve devasa canlıların yaşadığı Jura Devri’ni yani Dinozorlar Çağ’ını sembolize eden ve çeşitli efektlerle (ses –sis) tamamlanmış Türkiye’de ilk defa tam kamuflajlı dinozor kostümlerinin kullanıldığı tematik bir görsel show olma özelliği taşıyor.  Dünya üzerinde yaşamış en heyecan verici ve en güçlü canlıların dönemini anımsatan tematik objeler ve yüksek gerçeklikte tasarlanmış Dinozor Kostümleri ile çocuklar ve aileleri yüzyıllar öncesinin dünyasına dönerek zamanın atmosferine tanık olacak ve dinozorların dünyasında eğlenceli bir keşfe çıkabilecekler.

Çocuklar etkinlik süresince fosil - kazı çalışması , dinozor eğitmenliği aktiviteleri gibi heyecan dolu faaliyetlere katılabilecek.

2,2 metre yüksekliğindeki tam kamuflaj yüksek gerçeklikteki dinazorlarla etkinlikler, 1 Mayıs – 7 Mayıs tarihleri arasında 13:00-14:30, 15:00-16:20 ve 17:00-18:00 de 3 seans olarak Bulvar AVM Meydan alanında aktif olacak.  Ziyaretçiler dev dinazorlarla fotoğraf çekimi yapabilecek.

 

 

Bilgi için:

Rana DUTLAR

362 290 27 55-56

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.