BULVAR AVM’DE MİLLİ MAÇ HEYECANI

BULVAR AVM’DE MİLLİ MAÇ HEYECANI
EURO 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası Maçları Teknosa işbirliği ile Bulvar AVM avlu alanında konumlandırılan dev ekran televizyondan canlı olarak İzleniyor.

 

BASIN BÜLTENİ                                                                                                13.06.2016

 

Maç yayını için Kırmızı-Beyaz konseptli özel bir alan oluşturan Bulvar AVM Türk Milli Takımına Tam Destek Veriyor.

8 yıllık hasretin sonunda yeniden Avrupa Futbol Şampiyonası’na katılmaya hak kazanan A Milli Futbol Takımımızın Avrupa Serüveni hem ülkemizden hem de dünya üzerinde farklı ülkelerde yaşayan tüm Türk vatandaşları tarafından büyük bir ilgiyle takip ediliyor. Ay yıldızlıların tarihinde 4. Kez mücadele edeceği Avrupa Şampiyonası Finalleri 12 Haziran Pazar günü Paris Parc Des Princes Stadı’nda oynandı. Ev sahipliğini Fransa’nın yaptığı ve kadın, erkek, genç, yaşlı tüm kesimlerin dikkatle takip ettiği turnuva maçlarında A Milli Futbol Takımımızın ilk sınavı Hırvatistan’la oldu.   Milli Takımımızın ilk maçı Bulvar AVM Avlu alanında büyük bir çoşku ile izlendi.  Her yaş grubunun heyecanla takip ettiği maçta Hırvatlara kaybeden A Milli Takımımızın ikinci sınavı İspanya ile..

17 Haziran Cuma Günü Türkiye saati ile 22:00’de Nice’in Allianz Riviera Stadı’nda son şampiyon İspanya’nın karşısına çıkacak Ay-yıldızlılar’ın bu maçı da Bulvar AVM Avlu Alanı’ndan izlenebilecek.

 

 

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.