BULVAR AVM’DE GÜNLÜK YAŞAM DURDU

BULVAR AVM’DE GÜNLÜK YAŞAM DURDU
Samsun’da Birçok İlki Ziyaretçileri ile Buluşturan Bulvar Yaşam ve Alışveriş Merkezi Dünyaca Ünlü “Zamanı Durdur Akımına” da Kayıtsız Kalmadı

Alışverişin eğlencenin ve şehrin merkezi Bulvar AVM, sürpriz kampanyaları ve mutluluğu çoğaltan etkinlikleri ile ziyaretçilerini ağırlamaya devam ediyor.

İlk olarak Amerika Birleşik Devletleri'nde Florida'daki Edward H. White Lisesi'nde başlayan Mannequin Challenge, ünlü isimlerin, futbol kulüplerinin, ve milli takımların  çektikleri videolar ile hızla yayılmaya başladı. Trendin uygulanma şekli ise; ortamda bulunanlar hareketsiz bir şekilde donup kalmış gibi poz verirken, başka bir kişi bu insanları telefonla videoya alıyor.

Günlük hayatın donması olarak bilinen “Mannequin Challenge” akımının tüm dünyadaki etkileri hızla büyürken, Samsun’da yine Bulvar AVM farkı ile karşımıza çıktı. Meydan alanında konumlanan büyük- küçük genç-yaşlı karma bir gruptan oluşan ekip, avm içerisindeki rutinlerini gerçekleştirirken hayatlarına stop verdiler. Bulvar AVM ziyaretçilerinin, mağaza çalışanlarının ve yönetim ekibinin de dahil olduğu etkinlik oldukça renkli görüntülere sahne oldu.

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum