'Buhar Teknolojileri' masaya yatırıldı

'Buhar Teknolojileri' masaya yatırıldı
Makina Mühendisleri Odası(MMO) Samsun Şubesi, eğitim çalışmalarını ara vermeden sürdürüyor. Oda son olarak, üyelerine yönelik 'Buhar Kazanı ve Buhar Teknolojileri' eğitim düzenledi.

Özer Teknik ve Wenta Makine işbirliği Serra Otel’de düzenlenen Buhar Kazanı ve Buhar Teknolojileri eğitimine Samsun MMO üyeleri katıldı. 

ANKARA'DA İNCELEME GEZİSİ
Eğitimde açılış konuşmasını yapan Özer Teknik Yönetim Kurulu Başkanı Makine Mühendisi Harun Reşit Özer, "Isıtma sektöründe yenilikler yapmaya çalışıyoruz. Yönetim ekiplerimiz ile birlikte yaptığımız çalışmalarda gördük ki Karadeniz Bölgesi'nde buhar kazanları, buhar jeneratörleri ve kızgın yağ kazanları ile ilgili eksiklikler mevcut. Bu nedenle Wenta Makine’nin Ankara’da bulunan tesislerini gezdik. Firma sahibi meslektaşımız ve Samsunlu bir iş adamı olan Fatih Aydın ile birlikte çalışarak bir bölge dağıtım yeri konusunda anlaştık" dedi.

KADİR GÜRKAN'A TEŞEKKÜR
Konuyla ilgili olarak ön çalışma ve eğitimlerin tamamlandığını da belirten Özer, "Bugün burada hem bir kutlama hem de bir ön eğitim organize ettik. Emeği geçenlere, MMO Şube Başkanımız Kadir Gürkan’a ve Wenta Makine Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Aydın’a teşekkür ediyorum" diye konuştu.

'BİLDİKLERİMİZİ ANLATACAĞIZ'
Eğitim programına katılanlara, 'malzeme bilgisi, ebatlama, elektrot seçimi, periyodik kontrol, kullanılacak vana ve contalar, buhar kazanlarında kullanılacak kaynaklar, kompenzatörler, kızgın yağ kazanları' gibi konularda bilgilendirmede bulunan Wenta Makine Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Aydın da, "MMO ve diğer odalar ile işbirliği içerisindeyiz. Karadeniz Bölgesi'nde Özer Teknik ile ortaklaşa çalışacağız. Buhar konusu 3 saatte anlatılacak bir konu değil. Bildiklerimizi sadece Samsun'a değil tüm Türkiye'ye anlatmaya hazırız" dedi.

‘KALKINMA ÜRETEREK OLUR…’
MMO Samsun Başkanı Kadir Gürkan da konuşmasında, Özer Teknik ile Wenta Makine arasındaki işbirliğinin mutluluk vericiğini olduğuna dikkati çekti. Kadir Gürkan, "MMO olarak üreterek, sanayileşerek, demokratikleşerek kalkınabileceğimize inanıyoruz. Bu yüzden her 2 firmaya da hem şahsın hem de temsil ettiğim Odam adına teşekkür ediyorum. Mesleki gelişime yönelik etkinliklerimiz devam edecek" diye konuştu.

Eğitimde Wenta Makine Satış Uzmanı Mekatronik Mühendisi Berat Karahan katılımcılara, "Şirket tanıtımı, şirketin misyonu ve vizyonu, Ankara merkez fabrikaları ve Kırşehir fabrikalarında üretilen ürünleri, ürün tasarımları ve satış sonrası hizmetler' hakkında bilgi verdi. Eğitim sonunda katılıkcılara sertifika verildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.