BUGÜNE KADAR NEREDEYDİNİZ?

BUGÜNE KADAR NEREDEYDİNİZ?
Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci, HAK-İŞ İl Başkanı ve HİZMET-İŞ Sendikası Şube Başkanı Ziya Uzun’un kendisi hakkında basına yaptığı açıklamaya yanıt verdi. 

Cemil Deveci, “Meslek hayatım boyunca yıllardır işçi ve emekçilerin yanlarında bulunarak, işçi haklarının savunulması için mücadele verdim. Yapılan açıklama algı operasyonu yapmak için yapılmıştır ve gerçeği yansıtmamaktadır. Atakum Belediyesi işçilerinin 4 aydır maaşları ödenmiyorken neredeydiniz.” şeklinde konuştu.

Başkan Deveci, HAK-İŞ İl Başkanı ve HİZMET-İŞ Sendikası Şube Başkanı Uzun’un kendisi hakkında Atakum İmar İnşaat Şirketi’nin işçilerinin bağlı bulundukları sendikayı değiştirmeleri için baskı yaptığı yönündeki iddiasına sert cevap verdi. Deveci yaptığı açıklamada, “ Uzun’un iddialarının hiçbir dayanağı yoktur. Yaptığı açıklamalar gerçeği yansıtmamaktadır. Sendikal rekabetlerine beni alet etmeye çalışıyorlar. Beni bu rekabete alet etmesinler. Bahsi geçen işçiler Atakum Belediyesi’nin çalışanları. Biz Atakum’a bu işçilerimiz ile birlikte hizmet ediyoruz. İşçinin iradesini baskıyla değiştirme kültürü bizde hiç olmadı, olmayacak. Onu başka yerde arasınlar. Önceki belediye başkanı döneminde işlerini savsaklamışlar. Ben başkanlık görevine başlayalı henüz bir hafta olmuşken görüşmelerin son oturumuna dahil olduk ve bu oturumda da anlaşamadık. Yasal süreç devam ediyor. Devam eden süreç için algı operasyonu yaparak, kamuoyu oluşturmaya ve yaptıkları bu açıklamalar ile direkt olarak şahsımı hedef göstermek suretiyle ismimi lekelemeye çalışıyorlar. Buna müsaade edilmemelidir. Benim geçmişimi iyi araştırsınlar. Ben ömrüm boyunca emek mücadelesi verdim. Beni işçinin hakkını yiyen bir başkan ilan etmeye çalışanlar, Atakum Belediye personeli 4 aydır maaş alamıyorken sesi çıkmayanlar; size soruyorum. Bugüne kadar neredeydiniz? Atakum Belediyesi işçilerinin 4 aydır maaşları ödenmiyorken neredeydiniz, siz gerçekten kimden yanasınız?” ifadelerinde bulundu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.