'BUGÜN YİNE HÜZÜLÜNLÜYÜZ'

'BUGÜN YİNE HÜZÜLÜNLÜYÜZ'
1989 yılında Malatya deplasmanına giderken Havza yakınlarında trafik kazasında hayatlarını kaybeden Samsunsporlu futbolcularımız mezarları başında anıldı.

Anma programına katılan Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, “Bugün yine hüzünlüyüz. 31 yıl önce kaybettiğimiz futbolcu kardeşlerimize dua etmek için, onlara rahmet dilemek için kabirleri başındayız.

canikbldhaber-4-001.jpg

Samsun’umuz için terk döken, mücadele eden futbolcu kardeşlerimizi kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Samsun’umuzu yasa boğan bu elim kazada hayatlarını kaybeden Nuri Asan, Muzaffer Badalıoğlu, Mete Adanır, Zoran Tomiç ve Asım Özkan’a Rabbimden rahmet diliyorum. Ailelerine de tekrar tekrar sabırlar diliyorum. Kazada sakatlanan Takım kaptanımız Emin Kar kardeşime de hayırlı sağlıklı bir yaşam diliyorum.  Ay yıldızlı Bayrağımızdan aldığı kırmızı beyaza siyah renklerin eklenmesine neden olan bu elim kazanın bir daha tekrarlanmamasını diliyorum. Allah (C.C) bizlere bir daha böyle acılar yaşatmasın” dedi.

canikbldhaber-5-002.jpg

Başkan Sandıkçı, Samsunsporun şehrin markası olduğunu, Samsunlular olarak markamıza sahip çıkmamız gerektiğini, tüm Samsunlular olarak takımımızın her gününde yanında olmamız gerektiğini belirtti. 

canikbldhaber-6-001.jpg
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.