“Bugün yanınızdayız, yarın da öyle olacak”

“Bugün yanınızdayız, yarın da öyle olacak”
AK Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Haluk Tan, Devgeriş ve Demirci köylerinde vatandaşlarla buluşurken, “Bugün yanınızdayız, yarında öyle olacak” dedi.

AK Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Haluk Tan, çocukluğunun geçtiği Devgeriş Köyü ile Demirci Köyü’ne ziyarette bulundu. Sıcak bir şekilde geçen ziyaretlerde köy halklarının Haluk Tan’a yoğun ilgisi gözlerden kaçmadı.

Siyaseti insan kazanma sanatı olarak gördüğünü belirten Tan, “Buraya geldiğimizde gülen yüzleri görünce bunu bir nebze de olsa başarabildiğimizi hissediyoruz. Bu bizlere mutluluk veriyor. Buradaki kalabalığı gördüğümde mutluluk duyuyorum, çünkü bu bizleri sahiplenmeniz anlamına geliyor. Çocukluğum bu köyde geçti. Sizlerin benim için ayrı bir yeri var. Ancak milletvekili olma şansına sahip olursak, sizleri sahiplendiğimiz gibi tüm halkımızı da kucaklayacağız” diye konuştu.

İletişimin önemine değinen Haluk Tan, “İletişimsizlik, bizler için de, şehrimiz için de önemli bir sorun.  Bu problemi aştığımız takdirde Samsunumuzu daha hızlı bir şekilde kalkındıracağımıza inanıyorum. Sizlerin de burada şehirden uzak kalması, iletişim kuramayacağımız anlamına gelmiyor. Bugün nasıl yanınızdaysak yarın da öyle olacağız. Sizlerin Ankara’daki sesi, eli olacağız” ifadelerini kullandı.

 

İkinci haber:

AK Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Haluk Tan, geleneksel olarak her ayın ilk cumartesi günü düzenlenen ve kendilerine Cumartesi Arkadaşları ismini veren grubun kahvaltısına katıldı. Can Et Lokantası’nda düzenlenen, Mustafa Boyacı tarafından organize edilen ve yaklaşık 60 kişinin katıldığı kahvaltıda konuşan Tan, kahvaltıda bulunmaktan duyduğu mutluluğu ifade etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.