‘Bugün savaş sinsi planlarla yapılıyor’

‘Bugün savaş sinsi planlarla yapılıyor’
Milliyetçi Hareket Partisi Samsun İl Başkanı Ömer Süslü, “Çanakkale bitmedi. Başta batının ve onun güdümündeki hainlerin bizimle olan savaşı bitmediği gibi Çanakkale ruhu da bitmedi.

Bu gün savaş tankla, topla değil, sinsi yollarla yapılıyor” dedi

Çanakkale Zaferi'nin 100. Yılı nedeniyle açıklama yapan MHP Samsun İl Başkanı Ömer Süslü şu ifadelere yer verdi; “Dünya tarihinin en şanlı vatan savunmasının üzerinden 100 yıl geçmiş ancak insanlığın ve milletimizin hafızasında tazeliği asla kaybolmamıştır. Batı emperyalizmi başta İslam coğrafyası ve Türk milletinin yaşam alanıyla ilgili sinsi planları için 1914-1918 arasında açıktan saldırma fırsatını bulmuştur. Bu savaş sadece ordular arasında bir mücadele değildir. Maddeye karşı mananın, teknolojik üstünlüğe karşı bağımsız yaşama arzusunun, küfre karşı imanın ve kahpeliğe karşı mertliğin savaşıdır. Bu savaşın en şiddetli ve en ibretli kısmı Çanakkale savunmasıdır”.

 

SİNSİ PLANLAR YAPILIYOR

‘Çanakkale; Müslüman Türk’ün vatanını, devletini, şerefini savunmak üzere giriştiği, kanı ile destanını yazdığı Akif’in dediği gibi “Bir Hilal uğruna,nice güneşlerin battığı” şanlı bir kavgadır’ diye Başkan Süslü, “Çelik zırhlarla sarınmış kuduz sürünün Mehmet’in tokadıyla kuyruğunu kıstırıp kaçtığı, savaş meydanında yenemeyeceğini gördüğü yerdir.  Çanakkale bitmedi. Başta batının ve onun güdümündeki hainlerin bizimle olan savaşı bitmediği gibi Çanakkale ruhu da bitmedi. Bu gün savaş tankla, topla değil, sinsi yollarla yapılıyor. Ancak hala amaçları aynı vatanı bölme, milletimizi parçalara ayırmak, kendi yurdunda esir duruma düşürmek” diye konuştu.

 

KARŞILARINDA DURUYORUZ

Hiç kimsenin bu milletin bölünmez bütünlüğünü bozamayacağına dikkat çeken Süslü, “Bu hesabın sahipleri ve onlara hizmet eden uşakları biliyorlar ki Milliyetçi Hareket karşılarında Çanakkale’nin aşılamayan tabyaları gibi durmaktadır ve durmaya devam edecektir. Bu aziz vatanı bize miras bırakan başta şanlı baş komutan M.Kemal Atatürk’ü, aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle yad ediyorum. Ruhlarının şad olsun. Son nefesimize kadar vatan, millet, din uğrunda mücadele etmekten vazgeçmeyeceğimizin dost , düşman herkes tarafından iyi bilinmesi gereğini bir kez daha vurguluyorum” dedi.

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum