BUGÜN SAMSUN GÜNÜ

BUGÜN SAMSUN GÜNÜ

Samsunspor, Giresunspor deplasmanını bahane ederek gözlemcinin taraflı raporu doğrultusunda TFF hemen alel acele Samsunspor'u Albimo Alanyaspor müsabakası öncesi seyircisiz oynama cezasına çarptırınca Samsun'da tepkiler çığ gibi büyüyerek devam ediyor... Samsunspor Başkanı Erkut Tutu hiç vakit kaybetmeden TFF'nin vermiş olduğu cezayı tahkim kuruluna taşıdı. Cezanın kaldırılması ve ertelenmesi için büyük çaba sarf etti. Tahkim kurulu ise verilen cezayı acilen onaylayarak Samsunspor'u taraftarsız bıraktı. Samsunspor hafta içerisinde Albimo Alanyaspor maçının hazırlıklarını hız kesmeden çalışmalarını sürdürdüler verilen seyircisiz oynama cezasına futbolcular büyük tepki göstererek bu maç için daha da hırslandıklarını kazanmak adına sahaya çıkacaklarını belirttiler.

Bütün bu gelişen olaylar karşısında Kırmızı Beyazlı camianın büyük taraftar grupları bir araya gelerek bir karar aldılar. Maç günü akşamı bütün taraftarlar ellerinde meşalelerle tesislere gelerek futbolculara morel ve motivasyon aşılaycaklar. Kalabalık bir taraftar grubu Nuri Asan Tesisleri'nde başlayacak yürüyüşlerini Samsunspor otobüsünü takip ederek 19 Mayıs Stadyumu'nda sonlandıracaklar.Daha sonra stadyum çevresinde kalabalıklaşarak İlkadım ve Canik Belediyeleri tarafından Bafra tarafına dev ekran Canik tarafına da bir dev ekran koyarak taraftarların maçı izlemesini sağlanacak. Stadyum dışından taraftarlar yüksek sesle tezahürat yaparak stadyum içinde ki Samsunspor'lu futbolcuları motive ederek taraftar Kırmızı Beyazlı futbolcuları destekleyecekler.

Samsunspor, Alanyaspor maçını seyircisizde yenecek güce sahip olduğunu hatırlatarak TFF'nin vermiş olduğu bu alel acele kararı galip gelerek çürütmüş olacaklarına inanıyorum. Samsunspor'a karşı TFF 1 yıldır sürekli cezalandırdığı ortadadır. Samsunspor'un bu cezaya layık görülmesinin sebebini geçmişteki kazandığı galibiyetlere bağlıyorum. Samsunspor şartlar ne olursa olsun verilen cezalar ne şekilde gerçekleşirse gerçekleşsin hiç kimse bu takımın Süper Lig'e yoluna engel olamaycaktır.

HERŞEY BÜYÜK SAMSUNSPOR İÇİN!

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erdal Cansu Arşivi
SON YAZILAR