Bu Yıl Sevgililer Günü 21 Şubat!

Bu Yıl Sevgililer Günü 21 Şubat!
Tüm zamanların unutulmaz aşk hikayesi Romeo ve Juliet’in nefes kesen gösterisini 21 Şubat’tan itibaren Zorlu Center PSM’de sanatseverlerle buluşturuyor.

William Shakespeare’in ölümsüz aşk öyküsü Romeo ve Juliet, İtalyan David Zard’ın yapımcılığında görkemli bir gösteriyle 21 Şubat’ta İstanbul’la geliyor. Bugüne kadar sayısız kez bale, film, müzikal ve opera olarak sahnelenen eser, 3 boyutlu dijital sahne tasarımıyla ve orijinal dilinde 1 Mart’a kadar Zorlu PSM’de izleyiciyle buluşacak.

Müziği, sözleri ve oyuncularıyla “güzelliğe ve farklılığa adanmış bir ilahi” olarak değerlendirilen “Romeo e Giulietta, Ama e cambia il mondo”, her özgün yorumunda olduğu gibi klasik eserin özüne hem saygı duyuyor hem de ihanet ediyor. Yönetmenliğini Giuliano Peparini’nin üstlendiği oyunun besteleri Gérard Presgurvic, şarkı sözleri ise Vincenzo Incenzo’e ait.

İtalya’da Sahnelenmiş En Yüksek Bütçeli Oyun
İtalya’da 8 ay içinde 400 bini aşkın izleyici tarafından ayakta alkışlanan ve 45 sanatçının rol aldığı gösteri, kusursuz koreografisi ve yönetmenliği ile Istanbul’llu sanat severlere unutulmaz bir deneyim vaat ediyor.
23 sahne değişimi ve 270’ten fazla kostümün kullanıldığı oyunun sahne arkasında 40 teknisyen, 6 kişilik iletişim ekibi ve 15 kişilik yapım ekibi görev yapıyor. Romeo e Giulietta 13 TIR dolusu dekor, kostüm ve teknik donanımla İstanbul’a geliyor. (DHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.