BU TABLO BAYRAMA YAKIŞTI

BU TABLO BAYRAMA YAKIŞTI
Samsun'da siyasette yaşanan kavga ve kırgınlıklar Ramazan Bayramı'nda bir kenara bırakıldı.

Küçükler kadar büyüklerin de coşkuyla karşıladığı Ramazan bayramı kırgınlıklara rağmen milletçe yaşanılan toprak parçasında herkesin mutlulukla ortak paydada buluşabileceği anlara şahit oldu.

manset-1-009.jpg

İYİ Kİ BAYRAMLAR VAR
Samsun MHP İl Başkanlığı binasında yapılan bayramlaşma programına, İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş da katıldı. MHP İl Başkanı Abdullah Karapıçak, Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Samsun İl Başkanı Aslan Kösef ve partililer ile bayramlaşan Demirtaş bayramların, kardeşlik ve dayanışmanın, komşu ile akrabaların gözetildiği sıla-i rahimin yapıldığı özel günler olduğunu belirterek herkesin bayramını kutladı. 

manset-3-003.jpg

MİLLETLE BAYRAMLAŞILDI
Öte yandan Büyükşehir Belediyesi Ömer Halisdemir Çok Amaçlı Salonu'nda düzenlenen bayramlaşma programına yoğun katılım gösteren Samsunlular, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Vali Osman Kaymak, İlçe Belediye Başkanları ve siyasi parti temsilcileri ile buluşarak bayramlaştı. Bayramlaşmaya gelen herkese çok teşekkür eden Vali Kaymak, hedeflerinin Samsun'u daha iyi yerlere getirebilmek ve huzuruna katkı yapmak olduğunu belirtti.

manset-2-007.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum