Hüseyin Karataş

Hüseyin Karataş

Bu sese kulak ver Petkoviç

Merhabalar sevgili Samsunlular. Bu hafta ki birlikteliğimizde sizler ile dikkat edilmesi gereken bir kaç konuya değinmek istiyorum.
Evet, yazımın detaylarına girmeden önce, önce ki gün temeli atılan 7500 kişilik kapalı spor salonumuzun Samsunumuz'a ve ülkemize hayırlara  vesile  olmasını diliyor ve gerçek konumuza değinmek istiyorum.
Bizlere yıllar sonra Ebru Yaşar gibi fantezi müziğimizin önde gelen sanatçısını sezon açılışımıza getirip taraftarlara da bu güzelliği yaşatan başta sponsorumuz olan Medicana Hastanesi yönetim kuruluna ve takımımızın başarılı olması adına hem maddi hem manevi, Samsunspor'umuzun ligde kalıcı olması için  gecesini gündüzüne katan Çarşambamız'ın gururu Samsunspor Başkanı Sn. Kazım Yılmaz'a da taraftarlarımız adına teşekkürlerimi sunarken Rabbim ilk başkanlığında kendisini ve yönetim kurulunu utandırmasın diyorum.
Şimdi gelelim maça. Önceki gün Orduspor karşısında seyrettiğimiz kadarıyla Süper Lig için yeterli bir görüntü çizemeyen ve yaklaşık 13 tane hazırlık maçı oynamamıza rağmen hala saha içinde dağınık bir görüntü veren kırmızı-beyazlılar pas trafiğini dahi bir türlü sağlayamadılar. Bunun için de ileri uç ve orta saha arasında uzun atılan topların hepsi Orduspor savunmasında kalırken taraftarlarımızı da Gençlerbirliği maçı öncesi tedirgin ettiğini gördüm.
Buradan Teknik Direktörümüz Vladimir Petkovic'e (takımdaki tercümanlar aracılığı ile) seslenmek istiyorum:"Hocam, sizin takımımızı oynatmak istediğiniz 3-4-3 e dayalı sistem ile 3 tane ağır adamdan oluşturduğunuz defans kurgusu bence yeni sezon öncesi sizinde bizlerinde başımızı çok ama çok ağrıtacağa benziyor. Bunun için lütfen yardımcılarınızla bir olup konuşarak şapkanızı önünüze koyup daha dikkatli bir şekilde 4-4-2 sistemini düşünmenizin,  Süper Lig'de daha uygun olacağını düşünüyorum. Aksi takdirde ilk 3 haftada alınacak olan kötü sonuçların 5 yıl sonra evine yani Süper Lig'e geri dönen insanları çok üzeceğini sizlere hatırlatmak istiyor, bu konuda taraftarlarında, şehrimizinde hassasiyetini dikkate almanızı istiyorum."
NOT: Yazıma son vermeden önce buradan İl Emniyet Müdürümüz Sn. Hulusi Çelik'e seslenmek istiyorum:"Sn. Müdürüm, karşılaşmadan önce stad dışında maça girerken merdiven ve barikat başlarında can güvenliğimiz ve rahat olmamızı sağlamak için orada bulunan ülkemizin başarılı teşkilatlarından olan emniyet mensubu arkadaşlarımıza da sizin aracılığınız ile ufak bir hatırlatma yapmak istiyorum. İçeri giren taraftarlara karşı bazı polis arkadaşlarımız (amirlerimiz) inanın ki çok ama çok agresifler. Biliyoruz ki işleri çok stresli ve yorucu. Ama bizler de bu ülkenin evlatlarıyız, 2. sınıf muamele görmek istemiyoruz. Lütfen bu konu hakkındaki  hassasiyetinizi göstermenizi sizden rica ediyor ve teşekkürlerimi sunuyorum.  Saygılarımla..."
 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Hüseyin Karataş Arşivi
SON YAZILAR