BU OYUNLA BURAYA KADAR !!!

Bandırma maçından sonra Manisa dan puanla dönmek biraz hayalcilikti. Olmaz değildi ama maalesef bu performans son haftalarda bizde yoktu. Eğrisiyle doğrusuyla şahsi düşüncem Samsunspor un bu sezonu kapattığı. Bu saatten sonra ne yazarsan yaz değişmez. 

   Bir takım düşünün forveti 29 maçta 9 gol atmış. Yani üç maçta sadece bir gol, ama ısrarla ilk onbirin değişmezi. Adı çok uzun golleri çok kısa Tomane. Bu maçta yokları oynadı. 

   Tallo ve Kayamba ancak bu kadar silik bir maç oynayabilirlerdi. 

   Yasin, Samsunspor un playof mücadelesinin mimarı. Seversin sevmezsin yasin in golleri olmasaydı takım düşmemeye oynardı. 12 gol ile takımın itici gücü maalesef bu maç silindi gitti. 

   Fofana, sakatlanacak diye korkarak izlediğimiz Samsunspor un tek asist makinesi 55. dakikada maalesef sakatlanarak sahayı terketti.

   Nurullah, yediği iki golde kurtarabileceği pozisyonlardı. Performans düşüklüğü son sürat devam ediyor.

  Futbolun içinde yenmekde yenilmekde var evet ama Samsunspor olarak bu ligde bir ağırlık oluşturamadığımızı düşünüyorum. Yani deplasmanda Erzurum u yenen kendi sahasında Menemen den dört yiyebilen bir takımız. Bir sezonun daha böyle saçma bir şekilde bitmesi hemde haftalar öncesinden havlu atmamız Samsunspor un adına yakışmadı. Yıllardır patinaj yaptığımız bu ait olmadığımız ligi seneyede çekmek zorundayız. Yapılan astronomik masrafamı yanarsın, hatalı transferleremi yanarsın, maçlarda kış kıyamet çekilen eziyete çabayamı yanarsın, deplasmanlara, uykusuz geceleremi yanarsın artık orası size kalmış ama bir gerçek var bu sezon herşey heba oldu. Trivela yorumcusu Metehan, Samsunspor playof a dahi kalamaz demişti, dediğide oldu.  Teknik ekipte sınıfta kaldı. Futbolcularımızda sınıfta kaldı. Scout ekibimizde sınıfta kaldı. Bu kadar başarısız ekibede ne söylesek boş ama, 300-400 kişiye oynayan, parasal manada çok cüzi olan ilçe takımların ilk üçte olmasını en azından kendilerine hediye edelim değil mi !

  hoşçakalın...

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Serdar Çelik Arşivi
SON YAZILAR