BU NE SEVGİ AH!

BU  NE  SEVGİ  AH!
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Cumhurbaşkanı seçildikten sonra Samsun'a ilk defa gelerek, Cumhuriyet Meydanı'nda bekleyen coşkulu ve büyük kalabalığa hitap etti. 42 Kamu yatırımının temsili açılışını gerçekleştirdi.

HAVALİMANI'NDA KARŞILANDI
Eşi Emine Erdoğan ile Samsun'a gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Çarşamba Havalimanı'nda Gençlik ve Spor Bakanı A.Çağatay Kılıç, Vali İbrahim Şahin, B.Şehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, milletvekilleri, milletvekili adayları ve protokol üyeleri tarafından karşılandı. 

VATANDAŞTAN BÜYÜK İLGİ
Tekkeköy İlçesi'nde, evlerinin Büyükşehir tarafından yıkılacağı söylenen Roman vatandaşlarca kesildi. Cumhurbaşkanı "Kentsel dönüşüm sizin istediğiniz yerde yapılacak" sözüne karşılık büyük sevgi gösterisinde bulundu. Cumhuriyet Meydanı'na gelene kadar yol boyunca dizilen vatandaşlar tarafından selamlandı.

RABİA İŞARETİ YAPTI
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Cumhuriyet Meydanı'ndaki konuşmasında, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Samsun'un kendisine verdiği yüzde 66 oy oranı için teşekkür etti. "Biz size sevdalıyız, bizim size aşkımız var" dedi. Rabia işareti yaparak, "Tek Millet, Tek Bayrak, Tek Vatan, Tek Devlet" sözlerine açıklık getirdi. 

'MURSİ'YE VERİLEN CEZA İLE
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Samsun'da yaptığı konuşmada, "Güya bizi Mısır’da Mursi’nin aldığı ceza ile korkutuyorlar. Ben buradan açık ve net sesleneceğim. Her gün sesleneceğim. Biz bu medya gruplarını, paralel örgütü gayet iyi biliriz. Türkiye eski Türkiye değil. Bugün artık milletiyle bütünleşmiş bir devlet var" dedi. Devamı....

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.