BU NE SAYIN BAKAN

BU NE SAYIN BAKAN
Cumhurbaşkanı Yardımcısı olarak atadığı resmi koyarak İŞTE BU diyerek Cumhurbaşkanlığı sistemini sembolize etmesi Bakan Çağatay Kılıç’a bu ne sayın Bakan sorusunu akla getirdi.

                Gençlik ve Spor Bakanı Çağatay Kılıç’ın geçtiğimiz Pazar günü Büyükşehir Belediyesine ait Samsun’um 1 Gemisinde basın mensuplarına verdiği yemekte birlikte resim Çektirdiği Mehmet Yazıcı’nın kişisel paylaşım sitesinde  Cumhurbaşkanlığı sistemi ile ilgili Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev’in eşini Cumhurbaşkanı Yardımcısı olarak atadığı resmi koyarak  İŞTE BU diyerek Cumhurbaşkanlığı sistemini sembolize etmesi Bakan Çağatay Kılıç’a bu ne sayın Bakan sorusunu akla getirdi.

 

                BASIN TOPLANTISNA NEDEN ÇAĞRILDI

 

     Gençlik ve Spor Bakanı Çağatay Kılıç’ın verdiği yemekte basın mensupları ile buluşmasında gazetesi ve internet sitesi dahi olmayan bu tür insanların neden çağrıldığı da anlaşılamazken Cumhurbaşkanlığı sistemine karşı olduğu bilinen ve kişisel paylaşım facebook’undan da paylaşan bu tür kişilerin Bakan Çağatay Kılıç’ın yanında resim vermesi kamuoyu tarafından tepkiyle karşılanırken organizasyonu yapanlar da bu işten nasibini aldı.

 

                         BAKANIN BASIN DANIŞMANINI DERHAL DEĞİŞMELİ

 

     Bakan Çağatay Kılıç’ın Samsun’daki basın camiası ile ilgili haberlerini yeterince servis etmediği her fırsatta gazetemiz tarafından dile getirilmişti, son olarak Büyükşehir Belediyesinin Samsun’um 1 Gemisinde basınla birlikte yapılan toplantıda yerel gazetelerden üç büyük gazeteden hiç kimsenin olmaması da Bakan Kılıç’ın basın danışmanının başarısızlığı olarak kabul edilmişti. Bu resimden de anlaşıldığı gibi Bakan Kılıç’ın Basın danışmanlığı Cumhurbaşkanlığı sistemine karşı olan ve gazetesi dahi olmayan bu tür insanları davet etmiş olması görevini yapamadığını bir kez daha ortaya koymuş durumda. Bakan Kılıç’ın basın danışmanına derhal değiştirmesi gerektiği bu resimden sonra bir kez daha ortaya çıkmış durumda.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum