BU NASIL MESAJ!

BU NASIL MESAJ!
AK Parti'den Milletvekili aday adayı olduğunu açıklayan Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğü Sağlık Hizmetleri Daire Başkanı Sultan Seyhan, seçim bildirgesindeki selam bölümüyle ve atmış olduğu mesajlarla günün konusu oldu.

Milletvekili aday adaylığını açıklarken komik duruma düştüğünü iddia eden vatandaşlar, mesajlara ayrıca tepki gösterdi. Mesajındaki 'küheylan' kim, 'kısrak' kim sorgusuna muhatap olan Seyhan, "Görevimden Mv.secimi icin istifa ettim.Samsunuma hizmete hazirim.HEY GIDI KUHEYLAN KOSMANA BAK SEN. CATLARSAN DOGURAN KISRAK UTANSIN.AK PARTI SAMSUN Mv.A.ADAYI" şeklinde bozuk Türkçe ile cep telefonlarına mesaj gönderdi.

Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Adem Alan, Kendisine gönderilen bozuk Türkçe ile yazılmış mesajlara kızarak, Seyhan'a aşağıdaki şekilde cevap verdi. Kendi Partili Meclis Üyesi'nden dahi oy alamayacak olan Sultan Seyhan acaba vatandaştan nasıl oy alacak? Merak konusu.
"MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI' na İLANEN TEBLİĞ
Adı : Sultan Seyhan.
Yaklaşık 5-6 yıldır cep telefonuma mesajın gelir.
Seni Samsundan da tanırım ama bir samimiyetim olmadı..
2 yıl kadar evvel kendimi tanıtıp bir konu da bilgi sormak için aradığımda ( sürekli gelen mesajlarına güvenerek), ben sizi tanıyamadım deyip telefonu biraz da edep dışı bir şekilde kapatmıştı.
Şimdi saygısızca telefonumu kapatan ve beni tanımayan, bu siyaset avcısı, AK Parti'den M.Vekili aday adayı olmuş ve telefonuma Türkçesi bozuk mu bozuk, tozuk mu tozuk, cacık mı cacık bir mesaj göndermiş!..
Basında da bir mesajını okudum ki aman Allah'ım...
Samsun'da ki tüm Türbelerin isimlerini internetten indirmiş ve hepsine "Manevi büyüklerim diye selam gönderip, himmet istiyor...
Aslında Cevap yazmaya bile değmez SULTAN EFENDİ o telefonumu nereden aldıysan sil ve bir daha bana böyle bozuk Türkçeyle abuk sabuk mesaj gönderip, daha fazla küçülme, sinirlerimi de bozma!
Bir mesajın daha gelirse cevabım çok ağır olacak bilesin.
Sana mesaj gönder diye ben mi numaramı verdim. Acilen sil numaramı...
Senin olduğun listeye oy bile verilmez...İnşallah koymazlar da sıkıntı çekmem."

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum