BU MAÇIN MAZERETİ YOK!

BU MAÇIN MAZERETİ YOK!
Yılport Samsunspor ile Manisa Futbol Kulübü arasında yarın oynanacak olan kritik mücadele, 2019-2020 sezonu şampiyonluk düğümünü büyük ölçüde çözecek. Teknik Direktör Sağlam, "Bu maçın hiçbir mazereti yok. Biz de yıllarca futbol oynadık. Futbolculuk dönemimde uzun yıllar forvet oynayan birisi olarak yeri geldi stoper oynadım" diye konuştu.

Bu sezon kırmızı-beyazlıları sakatlıklar bir türlü rahat bırakmadı. Özellikle savunmada yoğunlaşan talihsiz sakatlıklar, hem ideal 11'i bozdu hem de yeni transferlerin uyum sürecinde olması sebebiyle maçlarda kritik hatalar yapılmasına sebep oldu. Yarın Manisa'da oynanacak olan kritik mücadelede puan kaybına tahammülü olmayan Yılport Samsunspor'da Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam, sakatlıkların mazeret olmayacağını ifade etti. 

manset-1-012.jpeg

"BİR MAÇTA ÜÇ MEVKİ DEĞİŞTİRDİĞİMİ HATIRLARIM"
Sakat oyunculara değinen Sağlam, "Sol bekte Ramazan Çevik sakat, Gökhan Meral ise cezalı durumda. Mutlaka bununla ilgili bizde çözüm üretmeye ve bu sıkıntıyı gidermeye çalışıyoruz. Bu maçın hiçbir mazereti yok. Biz de yıllarca futbol oynadık. Futbolculuk dönemimde uzun yıllar forvet oynayan birisi olarak yeri geldi stoper oynadım. Bir maçın içerisinde 3 mevki değiştirdiğimi hatırlarım. O yüzden bu haftaki karşılaşmada orada görev vereceğimiz arkadaşımızın canını dişine takarak verilen görevi eksiksiz yerine getireceğine inanıyorum. Bu 90 dakika başka bir 90 dakika. Oraya kimi koyarsak, çıkacak 90 dakika elinden geleni yapacak ve biz de buna inanıyoruz" şeklinde konuştu.

Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.