BU MAÇIN GALİBİ YÜKSEL YILDIRIM'DIR

Yılport Samsunspor takımı bu kadro yapılanması ve son haftalarda oynadığı kötü futbol neticesinde Altınordu FK karşısına çıkılacak en iyi 11 ile sahada yer aldı. 

Üst sıraları fazlası ile ilgilendiren maçın ilk 15 dakikası her iki taraftan baktığımızda dengeli futbolla geçildi. Her iki taraf da açık futbol oynuyor ama biz hala 3.bölgede hızlı oynayıp çoğalamıyoruz.

Tam oyunumuzu düzeltmişken sarı kartı olan Gökhan Alsan,  her pozisyona kayarak girmesi sonucu faül yaptı ve kırmızı kartla oyun dışı kaldı. Gökhan Alsan 
kardeşim, bu hareket senin gibi tecrübeli olan bir futbolcuya yakışmadı.

Sevgili futbolseverler, Gökhan Alsan konusunda ben bazı şeyleri uyarmıştım. Gökhan Alsan Samsunspor'da futbolu kafada bitirmiş dedik ve bu uyarıları dikkate almayan Ertuğrul Hoca, bu kritik maçta  Gökhan Alsan'a ilk 11'de yer verdi. O ne yaptı? Ertuğrul Sağlam'ı mahcup etti.

Sahada 10 kişi kalmamıza  rağmen maçta  yine başa baş mücadele eden Yılport Samsunspor takımı, Altınordu takımından daha iyi futbol oynuyor derken ilk yarı 
0-0 bitti.

İkinci yarıya hızlı başladık, ilk gol  pozisyonunu biz bulduk ve pozisyonda ağır kaldık. Maçın üçte ikilij dilimi 0-0 geçildi. Şiddetini artıran yağmurla beraber Altınordu takımı baskıyı artırdı ve Nadir Çiftci faul var mı yok mu derken hakemlerle girdiği dialog sonucu takımı 9 kişi bıraktı.

Sevgili hocam, size iki kelime  yazalım. İlyas Kubilay'ı neden oyundan aldın? Hocam Nadir Çiftçi gibi sıkıntılı adamı tansiyonu yüksek bu maçta neden oyuna soktun? Hocam sen ne iş yaparsın?

Ertuğrul Hocam, öyle  kenara çekilip ben iki kere Samsunluyum deyip demeç vermekle  bu iş olmaz. Ertuğrul Sağlam Hocam, bu rezillik nedir diye kime soracağız?  Ertuğrul Hocam bir eliniz yağda bir eliniz balda..

PARAMIZLA REZİL OLUYORUZ.

HİÇ KİMSE 9 KİŞİ İLE PUAN ALDIK DİYE NARALAR ATMASIN.
 
BU MAÇIN GALİBİ YÜKSEL YILDIRIM'DIR...

Saygılar..

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Ümit Gök Arşivi
SON YAZILAR