BU LİG'DE HER ŞEY OLABİLİR

BU LİG'DE HER ŞEY OLABİLİR
Teknik Direktörü Engin Korukır, "Biz, rakip ayırmıyoruz. Burası TFF 1'inci Lig burada kimin kimi yeneceği belli olmaz, ummadık anda sürprizler yaşanabilir" dedi

 


. Kırmızı beyazlıların deplasmanda karşılaşacağı Yeni Malatyaspor maçının hazırlıklarını Nuri Asan Tesisleri'nde yaptığı antrenmanlarla sürdürüyor. 

UMMADIK ANDA SÜRPRİZLER YAŞANABİLİR 
Ligde ummadık sürprizlerin yaşanabileceğini söyleyen Teknik Direktör Engin Korukır, "Aklımız fikrimiz Yeni Malatyaspor maçında. Pazar günü deplasmanda oynayacağımız bu maçtan galip ayrılmak için elimizden geleni yapacağız. Genç oyuncularımız takıma çabuk adapte oldular. Biz rakip ayırmıyoruz. Burası TFF 1'inci Lig, burada kimin kimi yeneceği belli olmaz, ummadık anda sürprizler yaşanabilir. Ligin yapısına uygun oyun oynamak çok önemli." dedi. 

GALİP GELMEK İÇİN HER ŞEYİ YAPACAĞIZ 
Yeni Malatyaspor maçından galip ayrılmak için elini yapacaklarını belirten tecrübeli çalıştırıcı Korukır,"Fikstüre baktığınızda zor gibi gözüküyor ama biz Samsunspor olarak kazanmak için sahaya çıkacağız. Devre arasına kadar puanlar toplayıp devreye güzel puanla girmek istiyoruz. Taraftarlarımıza da teşekkür ediyorum. Bu takımın olmazsa olmaz parçalarıdır onlar. Bunu ilk maçımız olan Adana Demirspor maçında da en iyi şekilde gösterdiler" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.