BU KEZ DE KANLARINI VERDİLER

BU KEZ DE KANLARINI VERDİLER
Türk Kızılay Samsun Kan Bağışı Merkezi Müdürü Dr. Serdar Bayram ,"Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bafra Şubesi öncülüğünde kan bağışı kampanyasını dernek binası önünde düzenledik ve bu kezde kanlarını Türk Kızılay'na verdiler"dedi.

Dernek binasında düzenlenen teşekkür belgesi törenine Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bafra Şubesi Basın Sözcüsü ve ayrıca Türk Kızılay’ı Canik Şubesi Yönetim Kurulu İkinci Başkanı Köksal Öner ve Türk Kızılay Bafra Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Eczacı Halim Tutku Demircan’da katıldı..

img-2275.JPG

‘BİRLİKTELİĞİMİNİZ DEVAM EDECEK’
Kan bağışı faaliyetleri ile ilgili memnuniyetini dile getiren Türk Kızılay Samsun Kan Bağışı Merkezi Müdürü Dr. Serdar Bayram, “Zamanında vatan için hayatlarını hiç düşünmeden feda eden şehitlerimizin yakınları ve derneğimizin öncülüğünde düzenlenen kan bağışı kampanyasının değeri bizler için önemi  dahada çok fazla. Daha önce bu vatana yakınlarını veren güzel insanlar şimdi de bu vatan için kanlarını verdiler. Emeği olan, derneğimizin başkanı Saadet Var’a, Beduh Kitapevi Sahibi Gonca Vural başta olmak üzere esnafımıza, vatandaşlara bu güzel çalışma için teşekkür ediyoruz” dedi.

img-2276.JPG

‘KANLARIMIZI SEVE SEVE VERDİK’
Güzel bir başlangıcın altına imza atıklarının altını çizen Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bafra Şubesi Saadet Var,” Şehitlerimizin kanlarını aktığı bu vatan için bizde şehit aileleri olarak, Türk Kızılay’ına her zaman kanımızı vermeyende devam edeceğiz. Kan açıl değil sürekli ihtiyaçtır. Bu duygularımla Türk Kızılay’ına her kesin kan vermesini arzuluyorum. Denek binamızda vermiş olduğumuz kanların karşılığında bizleri teşekkür belgesiyle ödüllendiren Türk Kızılay Samsun Kan Bağışı Merkezi Müdürü Dr. Serdar Bayram’a Beduh Kitapevi Sahibi Gonca Vural ile birlikte teşekkür ediyorum” diye konuştu.Köksal ÖNER

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.