Hüseyin Karataş

Hüseyin Karataş

BU KEZ BİTİREMEYECEKSİN

Öncelikle herkese hayırlı cumalar dileyerek yazıma başlamak istiyorum. Ne diyor bu büyük taraftar: "ÜSTÜNÜZDEKİ O FORMADAN TER AKSIN! SONUNA KADAR SAVAŞIN! ÖLÜMÜNE, ÖLÜMÜNE, ÖLÜMÜNE SAMSUNSPOR!"

Sevgili Samsunsporlu dostlarım öncelikle her yazımın başında olduğu gibi sizlerin önünde düğmelerimi ilikliyor, sizleri büyük saygı ve sevgiyle selamlıyorum.

Geçen hafta berabere kaldığımız Ankaragücü karşısında 20 bin taraftarın önünde aslında galibiyeti kaçıran tarafta bizdik. Nedenini  ise "bir takım 3 haftada nasıl bu kadar değişebilirdi" diye kendi kendimize sormuştuk. Sağ olun beyler ayağınıza, yüreğinize sağlık. Sizleri böyle canları kadar çok seven taraftarlarınız için yüreğinizi ortaya koyarak, ruhunuzla kanınızın son damlasına kadar oynamaya, savaşmaya devam edin. Bakın o zaman bu büyük taraftarlar son ana kadar sizleri nasıl bağırlarına basmaya devam ediyor. Çünkü biz sizlere inanıyor ve de güveniyoruz bunu her daim sizlere söylemiştik.

Bu günkü yazımda oyuncumuz Yasin Öztekin’den de kısaca bahsetmek istiyorum oynadığı oyundan dolayı, geldiği günden beri keza bazen alkışladığımız, bazen de eleştirdiğimi,z özellikle Hasan Kılıç ile takım içinde dışarıya çokta belli edilmemeye çalışılsa da bilinçaltında bir sürtüşme yaşayan sezon sonunda zaten sözleşmesi sona erecek olan Kaptan Yasin Öztekin ile dün itibari ile karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırdık ve vedalaştık bu vesile ile de Yasin’e bundan sonraki kariyerinde başarılar dilerim.

Şimdi gelelim Boluspor maçının orta hakemi Abdulkadir Bitigen’e "Sen nasıl bir hakemsin! Sen nasıl bir insansın, senin nasıl bir futbol anlayışın var, arkadaş! 2017/2018 sezonunda evimizdeki Boluspor maçında Samaras’ın net penaltısını vermeyerek bizi yedin, doğradın! Bu maça da sanki o sezonun mükâfatıymış gibi bu kez de deplasmanda oynayacağımız maç ile geri dönüyorsun, O gün hem Samaras’ı hem de bizi camia olarak durdurmayı başarmıştın’! Allah aşkına be kara(siyah) formalı vicdansız hakem sen ne istiyorsun bizden. Ama bu kez gücün buna yetmeyecek! Neden mi? Çünkü senin unuttuğun biz iyi insanların yanında olan Bir şey var. O da ney biliyormusun: "ZALİMİN ZULMÜ VAR İSE SEVENİN ALLAH'I VAR", Abdulkadir efendi! Bu da sana hatırlatma olsun!" Buradan bir çift sözde MHK’ söylemek istiyorum siz nasıl bir insanlar topluluğusunuz ki  bu adamı yine bizim maçımıza atıyorsunuz sizde hiç mi utanma, arlanma yok yahu hala bizim aklımızla oynamaya çalışıyorsunuz.

Şimdi bir başka güzel ve anlamlı iki konudan daha sizlere bahsetmek istiyorum.

Büyük Samsunspor taraftarları için haksız yere cezalandırılan ve yalnız kalan taraftarlarımızın haklarını savunacak olan bir hukuki cemiyetimiz var artık, bu vesile ile Samsunspor kulübünün ve taraftarlarının aleyhine yapılacak her türlü hukuk dışı hareketin karşısında bulunacağını belirten SAMSUNSPOR HUKUKÇULAR Derneği’nde ki tüm Avukat ve Samsunspor sevdalısı arkadaşlarımızı, kardeşlerimizi canı gönülden en kalbi duygularım ile takdir ve tebrik ederek kutlamak alkışlamak istiyorum.

Bir parantezde Samsunspor alt yapımıza açmak istiyorum.

Bu hafta içinde kendi evimizde oynadığımız ( U 16 ve U17 ) maçlarımızda Trabzonsporun gençlerini 3,0 ve 3,2 lik skorlar ile mağlup etmeyi başaran başta (U17)  Liginde büyük bir puan farkı ile lider olan ve 1 ay sonra Antalya’da ki toplam 16 takımın katılacağı bunların arasında birçok süper lig takımının da olacağı Türkiye finallerindeki müsabakalarda boy gösterecek olan gençlerimizi ve tüm hocalarımızı özellikle canı gönülden kutlamak istiyorum.

Yazımı sonlandırmadan evvel teknik ekip ve futbolcularımıza moral verip, bu iş henüz bitmedi, "bizler daha son sözümüzü söylemedik" sözünden yola çıkarak bütün futbolcularımızı yüreklendiren ve bu yürekliliklerini sürdüren altın kalpli 'cesur yürekli' taraftarlarımızı da bir kere daha canı gönülden kutlarken, hafta sonu oynayacağımız Boluspor maçından da hayırlı, güzel sonuçlarla yani 3 puanla ayrılmak dileğiyle, herkesi Allah'a emanet ediyorum. Kalın sağlıcakla..

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Hüseyin Karataş Arşivi
SON YAZILAR