"BU İŞİ BAŞARACAK TEK ADAM BENİM"

"BU İŞİ BAŞARACAK TEK ADAM BENİM"
İYİ Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hayati Tekin, 14 Şubat Sevgililer Günü’nde basın mensuplarıyla bir araya geldi. Tecrübe ve birikimiyle kendine güvendiğini ifade eden Hayati Tekin, "Bu şehri uçuracağıma inanıyorum. Bu hayalle buradayım" dedi.

Sözlerine basın mensuplarına teşekkür ederek başlayan Tekin, “31 Mart’a kadar, söz sahadaki siyasilerde. 31 Mart’tan sonra sözün bittiği icraatin başladığı bir döneme gireceğiz. Nasıl ki ligimiz Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş, Trabzonspor olmadan olmazsa, aynı şekilde rakipsiz siyasi arena da zevkli olmaz. Diliyorum ki bu arenadan hiçbir rakibim çekilmesin. Oradan buradan gelmiş olabiliriz ama bu şehir hepimizin. Hep birlikte halkın huzuruna çıkalım, neler ön görüyoruz, biz bu şehri nasıl yöneteceğiz, nasıl başarıya götüreceğiz, neler yapacağız, güzel bir demokrasi şöleni ile halkımızın karşısına çıkalım" şeklinde konuştu.

"HİÇBİR ZAMAN GÜL BAHÇESİ BULMADIM"
Kendisine güvendiğini ifade eden Hayati Tekin,  “Ben kendime güveniyorum. Bu şehri uçuracağıma inanıyorum. Bu hayalle ve bu hedefle geldim. Ben hayallerimin ötesine geçmek zorundayım. Kendimi aşmak zorundayım. Bunu kendim için değil bu şehrin gençleri için yapmak zorundayım. Samsun'un sıkıntısı çok. Otopark sorunu hat safhada, işsizlik sorunu var. Suç oranı yükseldi. Sanayi gelişmiyor, ticaret duruyor. Birçok şeyin durma noktasına geldiği bir şehirde, şu anda hareketli olan söz ve siyaset. O da bitecek. Bittikten sonraki süreç Allah’ın izni ile başarının projenin hedefinin konuşacağı süreç olacak. Ebetteki kimsenin elinde Musa’nın ası yok. Ama ben 15 yıl belediye başkanı yapmış biri olarak hiçbir zaman gül bahçesi bulmadım. Birçok sorun, birçok borç buldum. Bundan sonraki sürece de hazırım. Zor şartlar bizi bekliyor. Ancak geriye değil, ileriye bakıyorum. Bu şehri gelecek yüzyıla taşıyacak hedeflere bakıyorum. 5 yıllık göreve geliyorum ama 100 yıllık hedeften bahsediyorum. Bu şehri 100 yıla taşımak için şehri güneye doğu büyütmek zorundayız. Milletvekili iken de ifade ettiğim gibi doğu batı çevre yollarını, şehrin ana aksına bağlayıp şehrin 100 yıllık geleceğini rahatlatacağım” şeklinde konuştu. Hayatını kaybeden Ozan Arif'e de değinen Hayati Tekin, "Allah mekanını cennet etsin. Benim çok sevdiğim, ziyaret ettiğim ve telefonda da görüştüğüm, hastalığında bile dik duran bir adamdı. Türklüğün savunucusuydu, Allah herkese öyle dimdik yaşamayı nasip etsin." dedi.

_dsc1065.jpg

"BU İŞİ BAŞARACAK TEK ADAM BENİM"
Zamanın beni, sizi değil gelecek nesilleri düşünme zamanı olduğunu vurgulayan İYİ Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hayati Tekin, "Gelecek nesillere mutlu, huzurlu yeşil, refah bir şehir bırakacaksak, şehrin geleceğini planlamak zorundayız. Bu konuda iddialıyım. Bunu benden daha iyi yapabilecek kimse yok. Benden daha iyisi olursa onu da tebrik ederim. Ancak şu anda  bu işi başaracak en iyi adam benim" dedi.

_dsc1032---kopya.jpg

"BU BENİM BORCUM"
İşsizlik o belediyeye 50 kişi bu belediyeye 60 kişi diyerek çözülemez diyen Tekin, "Böyle bir yöntem dünyada yok. Bu kendi kendini aldatmaktır. Belediye fabrika yapmaz. Böyle bir iddiam asla yok. Belediye ar-ge kuracak, inovasyonla çalışacak firmalara, yatırımcıları şehre çekecek cazip imkanlar sunar. İşsiz bir gencin sıkıntısı dedeye de vuruyor nineye de vuruyor, aile zaten perişan. Ne evde huzur var ne çocukta huzur var. Ben bu soruna kökten çözüm getireceğim. Oy almak için bunu söylemiyorum. Bunu yapmak zorundayım. Bu benim borcumdur" ifadelerini kullandı.

_dsc1018.jpg

"BENİ YANLIŞLARIMDA UYARIN!"
Projenin çok vaktin dar olduğunu belirten Hayati Tekin, sözlerini şöyle sürdürdü: ""Hep birlikte bugün olduğu gibi yarın da desteklerinizi bekliyorum. Beni yanlışlarımda uyarmanızı da özellikle rica ediyorum. Samsun hepimizin, bu şehrin kaderi elimizde. Hepinizin 'Hayati'si olmak istiyorum. Benim geçmişim hizmetimle, sevgimle dostluğumla itibar bulduğu için Samsun’un huzurundayım. 40 yılık partimi bıraktım İYİ Parti’ye geçtim. İYİ Parti ile CHP’yi topladım yine de yetmiyor. Bana çık bu huzura diyen halkın, MHP’ye Saadet Partisi’ne, AK Parti’ye oy veren kardeşlerimin de belediye başkanı olacağım. Ben Samsun'un belediye başkanı olacağım. Basın mensuplarından beni yargılamalarını, "dün böyle derken bugün ne oldu" demelerini rica ediyorum. Benim sevgilim basındır. Basının da gününü kutluyorum. Ayrıca tüm şehir halkının sevgilisi olmaya da adayım." dedi.

Soner Süren

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum