Dursen Özalemdar

Dursen Özalemdar

BU İŞ BURDA BİTMELİ

 Öncesi TEFEKKÜR

Dursen Özalemdar

 

BU İŞ BURDA BİTMELİ

 

TERÖR ‘ bitirilmeli ve kökü kazınmalıdır. Ülkemize 40 yıldır değişik isimler alarak zarar veren TERÖR bitirilmelidir.

 

 

İlk görüntüsü, ASALA, ERMENİ KİMLİĞİ ile şekillenen, bir çok DİPLOMATIMIZI kalleşçe katleden, Kimlik değiştirerek, DHKP C ve sair isimlerle görülmtştür, 1980 öncesi CHP nin  destekleriyle, himaye altına alınmış bulunan TERÖR ve militanları, ÜLKEMİZE ve MİLLETİMİZE büyük zararlar vermişlerdir.

 

 

Dünü, bu günü ile, CHP himaye ve gözetimindeki TERÖR, Bir yandan dağlarda karargâhlar oluştururken, Meclis çatısı altına kadar girerek, İhanetlerini SİYASAL kılıf altında sürdürmektedir. Demirtaş ve arkasındaki KADIN-ERKEK GURUHUN gerek Meclis, gerekse şehirlerimizde yaptıkları SÖYLEM ve EYLEMLERLE ne HERZELER ortaya attıkları belgeleriyle ortadadır.

 

PKK kan dökerken, CHP liderinin bu şekildeki beyanatı, Ters anlam olarak şekillenmektedir. PKK yı yermeyen bu zihniyet laf ebeliği ile, kendini göstererek, Korudukları PKK ve Teröre bu şekilde arka çıkmaktadır.

 

Uluslar arası kamuoyunda, ABD ve NATO nezdinde TERÖR ve PKK nın TERÖRİST olarak kabullenmesi, Türkiye için, İleri bir adım olarak görülmektedir. 1990 lara mı dönüyoruz, serzenişi ile çırpınan bu günün teröristleri, o tarihte köklerinin kazınışını hatırlarlarken, Suriye kamplarında bakıma alınmış, Apo ve avenesinin, ülkenin en zirvesindeki  kişişi tarafından nasıl başka ülkelere kaçabilme yolunun açıldığı hatıratını  da akla getirmektedir.

 

1990 ve 2015 aradan geçen 25 yıl içinde PKK nın palazlanması, Siyasallaşması, Türkiye Cumhuriyeti Millet Meclisinde adam yerine konulup sandalye sahibi olabilmeleri, GARABETİ yaşanmıştır. PKK nın Uluslar arası hukukla, EROİN,SİLAH,KADIN ticareti tescillenmişken, bu yöredeki ticaret ağırlığının, KAÇAKÇILIK esasına dayandığı, bunların PKK organizasyonunun tescillenmiş olduğudur. Büyük şehirlerimizde bu yöre insanlarının sözde ticari faaliyetleri arka planında, TOZ ticareti dedikleri, BİR TORBA TOZ, BİR MERCEDES OTOBÜS denklemi, Avrupa’ya sevk edilen tonlarca Eroin’lerin göstergesi olmuştur.

 

Bu sarmal içinde tarih boyu görev almış, Doğulu ağalık sistemlerinin, bu gün BDP içindeki yer almaları, bu çıkar ve menfaat bağlılığının bir göstergesi olmuştur.

 

Bu konuda yıllarca PKK.PYD ye barınak olarak yer vermiş olan Suriye rejimi, İnsanlığa ve Ülkemize yaptığı ihanetlerin kefaretini bir şekilde ödemektedir. ABD nin yeni staretejisinin , Esat güçlerine hedeflenme göstergesi, Rusya ve Çin’in bu konudaki beyanatlarını,Rusların KIRIM İŞGALİ, ÇİN’in Müslümanlara baskısı, karşılıklı bir paslaşmayı göstermektedir.  Ülkemizdeki PKK unsurları, bir tarafta İRAN, diğer tarafta İRAK’ ta Barzani, Suriye ateş çemberinde DEAŞ, ABD ve Muhalif Suriye güçleri ve Türk Silahlı Kuvvetleri çemberi içinde YOK OLMAYA MAHKÛM HALE GELMİŞTİR. 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Dursen Özalemdar Arşivi
SON YAZILAR