BU HÂLE KİM GETİRDİ?

BU HÂLE KİM GETİRDİ?
Görev yaptığı 20 yıla yakın zaman zarfında tüyü bitmemiş yetimin hakkı olan Büyükşehir Belediyesi’nin parasını hoyratça harcamaktan çekinmeyen Yusuf Ziya Yılmaz; kendisinden sonrası tufan mantığı ile hareket ettiği ortaya çıkan borç yükünden anlaşıldığına göre, hâlâ vatandaşın yüzüne bakmaya hicap duymadan ilçe ilçe gezmeye devam ediyor.

TEKKEKÖY'E NE AĞABEYLİK YAPMIŞ?
Tekkeköy'de hava kirliliği gibi Sanayii esnafının çeşitli dertlerine çözüm üreteceğini söyleyerek Tekkeköylü olmasına rağmen insanları yıllarca umut tacirliğiyle oyalayan Yusuf Ziya Yılmaz; ilçeyi 'Atakum gibi yapma' hayallerini satmasının ardından Tekkeköylüler için de büyük bir hayal kırıklığı ve hüsran olarak hatırlanmaktayken İlçe Belediye Başkanı Hasan Togar'ın Yılmaz'ı ergen çocukların yaptığı gibi sosyal medyadan överek fotoğraf paylaşması Tekkeköy'e ne ağabeyliği ve ne babalığı yaptığı merak konusu oldu. 

manset-008.png

BU BORÇLARI O YAPMADI MI?
Yusuf Ziya Yılmaz; Belediyeyi 3 milyar liraya yakın borca sokarak Büyükşehir'i öyle bir halde bıraktı ki, Büyükşehir Belediyesi neyi varsa satışa çıkarmak zorunda kaldı. Seçimlerden 3 ay önce yaptığımız haberde alınan meclis kararlarının ardından, arsadan tenis kortlarına kadar art arda ihale ilanları yayınlamaya başladığını duyurmuştuk. Şimdiki başkan Mustafa Demir ise ondan kalan enkazlardan biri, Samsun'a akıllara zarar bir yatırım olan denize dolgu yöntemi ile yapılan Golf sahasının yükünü sırtından atmak zorunda kaldı.

yusuf-ziya-yilmaz.jpg

SEL PERİŞANLIĞIN SEBEBİ O DEĞİL Mİ?
Samsun'da Salıpazarı ve Terme'de meydana gelen sel sonrası olay yerine giderek açıklamada bulunan ve 'kayıplar yüreğimizi yaktı' diye beyanat veren Yusuf Ziya Yılmaz; Bütünşehir Yasasından sonra sorumluluk alanı genişlemesine rağmen her ilçede bir alt yapı, baraj çalışması yapması gerekirken defalarca 'Salıpazarı barajı yapılacak, inşaatı başlayacak' demesine rağmen yapılmaması ve uzun zamandır Terme'de ve Salıpazarı'nda yaşanan sel felaketlerinde sorumluluk dahi hissetmeden vatandaşın yüzüne nasıl bakabildiği merak konusu olmuş durumda. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum