BU GÜVENE LAYIK OLACAĞIZ

BU GÜVENE LAYIK OLACAĞIZ
AK Parti, beş yılda ilçeye adeta değişimi yaşatan İbrahim Sarıcaoğlu ile devam kararı aldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ilçede büyük bir merakla beklenen AK Parti Belediye Başkan adayını İbrahim Sarıcaoğlu olarak açıkladı. Sarıcaoğlu, “Bize gösterilen bu güvene layık olacağız” dedi.

Tüm ilçe genelinde uzun zamandır büyük merakla beklenen Belediye Başkan Adayı açıklandı. Aday belirleme sürecinde yapılan tüm anketlerden önde çıkan Başkan İbrahim Sarıcaoğlu, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından bir kez daha aday olarak gösterildi.

2014 yerel seçimlerinde Kavak’ta belediye burçlarına AK Parti bayrağını diken Sarıcaoğlu’nun yeniden aday gösterilmesi ilçede büyük sevinç oluşturdu. Hakkında alınan kararı büyük bir mutlulukla karşılayan Başkan İbrahim Sarıcaoğlu,” Bu benim değil, tüm ilçemin başarısı. Çünkü biz yıllarca halkımızla el ele, gönül gönüle vererek birçok zorun üstesinden geldik. Birçok yatırıma birlikte kavuştuk. Artık çok daha güzel günler bizleri bekliyor” diye konuştu.

PARTİMİZE LAYIK OLACAĞIZ

Yeni döneme çok güzel projelerle başlayacaklarını anlatan Sarıcaoğlu, “ 2014’de 16 proje ortaya koyarak geldik. Ve ne mutlu ki hepsini yapmakla kalmadık tümü gerçekleşen toplam 70 projeye ulaştırarak ilçemize her alanda dönüşümü yaşattık. Artık umutlarımız çok daha büyük. Bize bu yolda destek olup yol veren başta Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere Genel Başkan yardımcımız Çiğdem Karaaslan’a, Milletvekillerimiz Yusuf Ziya Yılmaz, Fuat Köktaş, Orhan Kırcalı ve Ahmet Demircan ile çok değerli halkımıza binlerce kez teşekkür ediyorum” dedi.

MEZARIM KAVAK’TA OLACAK

5 yıl önce yüzde 48 oy oranı ile geldiği ilçede partisinin oyunu her seçimde artırdığını belirten Sarıcaoğlu, “ 2014’te yüzde 48 oy ile göreve geldim. Sonrasında yaptığımız çalışmalarla girdiğimiz her seçimde oyumuz arttı. En son Cumhurbaşkanlığı sistemi seçiminde yüzde 74’e kadar ulaştık. Şimdi 31 Mart’ta için de kendimize yüzde 80 gibi bir hedef koyduk. Buradan alacağımız oy ve ortaya koyacağımız çalışmalarımızla bize olan güvene layık olduğumuzu göstereceğiz. Kavak benim memleketim öldükten sonra da mezarımın olacağı yer dolayısıyla amacımız arkamızdan hoş bir seda bırakmak. “ diye konuştu

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum