"BU GÖREV ÇOK BÜYÜK BİR ONURDUR"

"BU GÖREV ÇOK BÜYÜK BİR ONURDUR"
Ak Parti İl Başkanlığı'nda düzenlenen basın toplantısında Ak Parti Samsun İl Başkanlığı'na atanan Ersan Aksu süreci değerlendirdi.

Iğdır'da PKK'lı teröristler tarafından bu sabah yapılan saldırıyla ilgili olarak Ersan Aksu, şehit askerimiz için Allah'tan rahmet ve yakınlarına sabır, yaralı askerlerimiz için ise şifa diledi.

Çıktığımız yolda Rabbim bize güç kuvvet versin diyerek sözlerine başlayan Ak Parti Samsun İl Başkanı Ersan Aksu: "Başta Cumhurbaşkanımız olmak üzere hiçbir büyüğümüze mahçup olmadan emaneti günü geldiğinde devretmeyi bize nasip etmeyi diliyorum. Sayın Cumhurbaşklanımız ve Genel Başkanımzıın tasarrufları üzerine Genel Merkez tarafından Samsun İl Başkanlığı'nda bir nöbet değişimi yapılmasına dair bir karar alındı. Bu karar sonucunda AK Parti Samsun İl Başkanlığı görevi 2 Ocak itibariyle şahsıma tevdi edilmiştir. İfade etmeliyim ki bu görev mesuliyeti ve şerefi çok yüksek bir görevdir. Bunun şahsıma tevdi edilmesi çok büyük bir onurdur." dedi.

1111-004.jpg

"İRTİBATIMIZ DEVAM EDECEK"
Millete layık olabilmek adına samimiyet ve azimle görevini yerine getireceğini ifade eden Aksu: "Kendisinden nöbeti devraldığım Sayın Hakan Karaduman kardeşim, partimizin pek çok kademesinde görev almış ve benim de başkanlığımı yapmıştır. Kendisiyle teşkilat hiyararşisi içinde siyasi çalışmalar yaptık. Bugün itibariyle bana bayrağı devretmiş olsa da kendisiyle siyasi ve şahsi irtibatımız devam edecektir. Sayın Hakan Karaduman ve ailesine sağlık ve mutluluklar diliyorum." şeklinde konuştu.

"SEVGİ SAYGI VE KARDEŞLİK"
Ak Parti'de memlekete ve millete hizmetin esas olduğunu vurgulayan Aksu: "Biz teşkilat mensupları için liderimizin tasarrufları ve Genel Merkez yönetiminin talimatları çok önemlidir. Partimizde sevgi saygı ve kardeşlik esastır. Samsunumuzda il ve ilçe teşkilatımızda görev almış en üstten en alt kademeye kadar tüm partili büyüklerimize ve kardeşlerimize en kalbi duygularla selamlarımı iletiyorum." dedi.

22222-001.jpg

"İŞ YAPMAK ZAMANI"
Son olarak 31 Mart seçimlerinin memleket için çok önemli olduğunu söyleyen Ersan Aksu: "Sayın Cumburbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın bu seçimlerde çok önem verdiği başkent gördüğü Samsun için, aday tanıtımını kendilerinin katılımıyla gerçekleştirebiliriz." dedi. Açıklamasının sonunda soru almayan Ak Parti Samsun İl Başkanı Ersan Aksu, "Şimdi konuşmaktan ziyade iş yapmak zamanıdır." diyerek sözlerini bitirdi.

whatsapp-image-2019-01-04-at-12.21.23.jpeg   whatsapp-image-2019-01-04-at-12.21.46.jpegwhatsapp-image-2019-01-04-at-12.21.25.jpegwhatsapp-image-2019-01-04-at-12.21.40-001.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum