Hüseyin Karataş

Hüseyin Karataş

Bu forma kutsaldır, nasip olmaz herkese...

Ruhumuzu kaybettik, hükümsüzdür. Bu sözümün nereye ve kimlere gittiğini herkes umarım anlamıştır. Büyük Samsunspor taraftarları yazıma başlamadan önce her zamanki gibi sizleri saygı, sevgi ile kucaklıyor ve selamlıyorum. İki haftada aldığımız 4 puandan sonra bugün kendi evimizde oynadığımız İBB maçından da açıkça söylemek gerekirse "3 puanı ben de herkes de bekliyordu." Fakat nedense bırakın 3 puanı almayı neye uğradığımızı anlamadık. Kısacası  bazı sinsi ve gizli güçler bizleri şaşırttı diyorum. Tabiki güç derken farklı bir senaryodan değil bakın şimdi neyden bahsettiğimi çok iyi anlayacaksınız.
Sezon başından itibaren buna 2. yarı da dahil 9+5=14 transfer yaptıran takım mağlup olduğu zaman takımla beraber Samsun'a dönmeyen hatta 2 gün sonra dönen böyle kritik  maçlar  öncesi takımla kampta olup futbolcularla ilgilenmektense  nerelerde olduğu bilinmeyen yaptığı transferlerinde  sahada kaç tanesinin oynayıp oynamadığı belli olmayan, gidenleri de cabası olan, başarısız olmasına rağmen bir türlü gitmemesi için kimseye çaktırmayan ancak geçen hafta gönderilen Petkoviç'ten sonra sıranın kendisine gelmemesi adına sürekli arkasında duran, Petkoviç gittikten sonra da yeni hocanın isim yapmış biri olmamasını isteyen, kulübe gelip de işine karışacak diye tedirgin olan, daima isimsiz ve kariyeri olmayan, kendi adı altında istediğini yaptırabilmek adına bir hocanın gelmesi için çırpınan başarılı olamayacağını anladığında da istemesede  Mesut Bakkal ile de ancak Cuma günü akşam anlaşılmasını sağlayarak takımın başına getiren yönetime de kendince galip geldiğini düşünerek bu büyük hezimeti hazırlayan ve bizlere sunan menejerlerin, genel koordinatörlerin -sözüm ona en başarılısı- olan Sn. Adnan Sezgin'e son kez diyorum ki: "Bu akşam git buradan! Bu zamana kadar haketmeyerek aldığın paraları da gözümüz görmeyecek, inan buna! Bu şehir ile taraftarları seni istemiyor, sevmiyor, hiç bir zaman da sevmeyecek! Arkana bakmadan onurlu biriysen git! Git! Git! Sn. Sezgin. Bir daha Samsunumuza ve Samsunsporumuza uğrama! İsimlerini de ağzına alıp o kutsal isimleri kirletme!"
Sevgili Samsunlular. İnanın ki yazacak ve tartışacak o kadar çok konu var ki ama benimde sizlerinki gibi ciğerim yandığından ellerim titriyor, kalemi tutamıyorum! Fakat yazıma son vermeden önce diyorum ki: Sahada hayalet gibi dolaşan futbolculardan tutunda daha neler neler: "Bir hoca düşünün ki maç bitince skor 4-0 olup, galip de gelsek, mağlup da olsak gidecek. Bir  adama böylesi kritik bir müsabaka öncesi görev verirseniz, alt yapıdaki kendi hocalarını bu maça çıkarmayıp da bile bile lades yaparsanız eminim ki bu da Sezgin'in eseridir. Dilim varmasa da söylemeliyim 4 yemeye ve ülkeye rezil olmaya mahkumuzdur!"
Bundan sonra Mesut Bakkal Hoca ile ekibine çok büyük görev düşüyor: "Hocam işiniz çok zor Allah yardımcınız olsun. Eğerki bu takımı ligde bırakmayı başarırsanız, bu taraftar ve memleket sizin heykelinizi diker Mesut hocam diyor, herkesi Allah'a emanet ediyorum."
NOT: Bugün 29 Ocak 2012 Pazar. Benim doğum günüm. Yaşım 34 oldu. Hayatımda ilk defa Samsunsporumuzun bir lig maçı doğum günüme denk geldi. Bugünkü bu mutlu  günümü  bugün sahadaki rezil futbolları ile  bu hezimeti bizlere yaşatıp,  günümüzü zindan edenleri asla ama asla unutmayacağım!

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Hüseyin Karataş Arşivi
SON YAZILAR