"BU ÇOCUKLAR HEPİMİZİN"

"BU ÇOCUKLAR HEPİMİZİN"
Cumhur İttifakı AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Demir, down sendromlu çocuklar ve aileleriyle buluştu, "Gönül belediyeciliği yaparak her insanımızın hayatına güzellik katacağız" dedi.

Bayındırlık ve İskan eski Bakanı, Cumhur İttifakı AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Demir, Atakum Down Kafe’de down sendromlu çocuklar ve aileleri ile bir araya geldi. Melek Yüzlüler'in yakın ilgi gösterdiği Mustafa Demir, ailelerle sohbet edip sorunlarını dinledi. 

'BELEDİYE, İNSANA HİZMET EDER'
Belediyelerin insana hizmet etmek için var olduklarını ifade eden Mustafa Demir, "Bildiğiniz gibi bugüne kadar Türkiye’de yapılan belediyecilikten anladığımız şuydu; Belediye, daha çok yol yapar, kanalizasyon yapar, otopark yapar. Hep böyle yapıyla, şehirle alakalı şeyler. Halbuki belediye insana hizmet eder. Nasip olursa Samsun’un şehirleşmeyle, yapılaşma ile ilgili tüm problemlerini halledeceğiz. Otopark problemi varsa yıkarsınız bir yeri otopark yaparsın çözersiniz. Trafik sıkışıklığı varsa alternatif yollar üretirsiniz. Düzenleme yaparsınız, çözersiniz. İmar planları yapar şehirleri büyütürsünüz. Parklar yaparsınız" dedi.

down1.jpg

'YARADANIN ÇOK ÖZEL KULLARI...'
Gönül Belediyeciliği‘ne vurgu yapan Demir, "Gönül belediyeciliğinin asıl hedefi ise yaşayan her insanımızın hayatına bir güzellik katmak. Bu alanda da özellikle çocuklarımız ki çocuklarımızın içinde de en özel çocuklarımız, sizin yavrularınız, bizim yavrularımız. Bu çocuklar hepimizin. Biz hem sizinle tanışmak hem de seçim sathındaki son döneme girmeden, şuanda proje hazırlıklarımız var. Sizler ne istersiniz, sizleri bu çocuklarımızla beraber daha mutlu veya sizi daha değerli kılan, hayatınıza nasıl dokunabiliriz, nasıl katkı sağlayabiliriz. Şuna inanıyorum Yaradan, şu anda bu çok özel kullarını size emanet etmesinin bir muradı var. Ne yaşıyorsunuz, bağınız, duygu dünyanız, beyin dünyanız nedir? Yarın sorumluluğu bana verdiğinizde, belediye başkanlığı bittiğinde sizlerle ilgili bir şeyler yapabilecekken yapamamış olmanın vebaliyle gitmek istemem. Sizin gibi burada olmayan çok ailemiz var. İstiyoruz ki burada sizin için bir şeyler yapalım" diye konuştu. “Doğru şeyler yapmak istiyoruz. Bunda samimiyiz. İnanın bu program bizim çok önem verdiğimiz bir program. Bundan sonraki 5 yılımda sorumluluğu aldığımda, çalışma arkadaşlarımla beraber, hocalarımızla beraber ‘nasıl doğru yaparım’, bunları dinlemek ve sizleri tanımak için bir araya geldik. Mümkünse sizin konuşmanızı, sizin de ifadelerinizi not alacağız. Seçim sırasında proje aşamamızda bunlar bizim icatlarımıza yansıyacak. Seçimden sonra da nasip olursa tekrar bir araya gelip o bizim hazırlıklarımızı sizlerle bir gözden geçirmek istiyoruz. İnanın ifade ettiğiniz yapılabilecek ne varsa yapma kararlılığındayız. Hizmet noktasında hedef alacak olduğumuz kardeşlerimizsiniz, büyüklerimizsiniz’’

down.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.