BU ÇALIŞMA KAVAK’I ISITACAK

BU ÇALIŞMA KAVAK’I ISITACAK
Kavak’ta konut ve iş yerlerinde doğalgaz kullanımını yaygınlaştıracak olan 2. Etap şehir içi hat döşeme çalışmaları başladı.

19 Mayıs Mahallesi Adnan Menderes Caddesi üzerinde başlayan çalışmaları hakkında bilgi veren Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, “ Doğalgaz, halkımıza verdiğimiz en büyük sözümüzdü. Şükürler olsun ki verdiğimiz hiçbir sözümüz havada kalmadı” dedi. Başkan Sarıcaoğlu, SAMGAZ tarafından başlatılan 2 etap çalışmalarla bu yıl ilçede çok sayıda konutun daha çevreci ve modern yakıt türü olan doğalgazla buluşacağını belirtti.  

gaz-3-001.JPG

Çalışmaların pandemi süreci nedeniyle geciktiğini belirten Sarıcaoğlu, bu yıl SAMGAZ tarafından 15 kilometrelik bir hat döşeneceğini açıkladı. 2014’te AK belediyecilik anlayışı ile buluşan Kavak’ın her alanda büyük hizmet ve yatırımlara kavuştuğunu söyleyen Sarıcaoğlu, “Cumhurbaşkanımız ve liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ın önümüze koyduğu hedeflerden asla sapmadan bugünlere geldik. Bundan sonra da yine halkımızla el ele kol kola her zaman ki gönül belediyeciliği anlayışımızla çok daha büyük hedeflere ulaşacağız” şeklinde konuştu. 

gaz-4.JPG

2014 seçim çalışmalarında ilçe halkına iktidarın gücünü Kavak'la buluşturacaklarına söz verdiklerini hatırlatan İbrahim Sarıcaoğlu,” Şükürler olsun ki bu sözümüz gerçekleşti. Doğalgazın ilçemize gelmesinde desteğini esirgemeyen başta AK Parti Genel Başkanımız Çiğdem Karaaslan olmak üzere Milletvekillerimiz Fuat Köktaş, Ahmet Demircan, Yusuf Ziya Yılmaz ve Orhan Kırcalı’ya binlerce kez teşekkür ediyoruz. Doğalgazın kullanımının yaygınlaşmasıyla ilçemizin geleceği daha aydınlık olacak. Son yıllarda yıldızı parlayan Kavak’a olan ilgiyi daha da artıracaktır.” Kavak’ta ilk etap yapılan çalışmalarda Mehmet Paşa, Yeni Cami, Soğuksu ve Bahçelievler Mahalleleri doğalgaza kavuşmuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.