"BU BİZİM BECERİKSİZLİĞİMİZ"

"BU BİZİM BECERİKSİZLİĞİMİZ"
Yılport Samsunspor'un teknik direktörü Yücel Uyar ise futbolun istatistik oyunu olmadığını bu maçta net bir şekilde gördüklerini kaydetti.

Garip bir müsabaka olduğunu anlatan Uyar, "Bakınca oyunu kontrol etmişiz. Yüzde 68 topa sahip olmuşuz. Rakip 32 olmuş. Rakip ceza sahasına 30 defa girmişiz. Rakip 12-13 defa girmiş. Rakip korner atmamış. Ama maçın skoruna baktığımızda 2-1 mağlup olmuşuz. Bunu şöyle değerlendirmek lazım; Bu bizim beceriksizliğimiz." dedi.

"FIRSATI KAÇIRDIK"
Uyar, Samsunspor'a yakışmayacak 2 tane gol yediklerini vurgulayarak, "Rakibin 4 ortası var 2'si gol oldu. Bizim attığımız orta sayısı 20'nin üzerinde. Bunu değerlendireceğiz. Bize göre bu sezonun özeti gibi oldu. Samsunspor maalesef bütün sezon boyu bu basit golleri yedi. Pozisyon hatalarından bireysel hatalardan, yanlış pozisyon almalardan. Üzgünüz, çünkü bir fırsat daha gelmişti. Maalesef kaçırdık." diye konuştu.

"OYUN AKICILIĞINI KAYBETTİ"
Karşılaşmanın ikinci yarısında futbola dair bir şey olmadığını da ileri süren Uyar, "Özellikle Boluspor'un golünden sonra oyun akıcılığını kaybetti. Neden kaybetti. Boluspor skoru buldu, oyunu yavaşlattı. Yattı, kalkmadı. İkinci devre çok keyifli bir maç olmadı. Ama yakaladık pozisyonları. Son dakika direkten dönen, bir adımdan ayak içi vurup kaleye atamadığımız pozisyonlar oldu. Maalesef bunu sadece şansa bağlamak istemiyorum. Burada bizim beceriksizliğimiz vardı. Onun için üzgünüz. Bu maçı böyle bitirmek istemezdik." değerlendirmesinde bulundu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.