BU BİR HEZİMETTİR

TFF 1.ligin 11. Haftasında Yılport Samsunspor deplasmanda ligin güçlü ekiplerinden Bandırmaspor ile karşı karşıya geldi..

Mücadelenin ilk devresinde Kırmızı şimşekler rüzgara karşı oynaması nedeniyle rakibi karşısında ileriye çıkmakta zorlandı..

Bunun neticesinde ilk yarının ilk çeyreğinde özellikle Samsunspor’un tecrübeli kalecisi Aykut Özer yaptığı kurtarışlarla alkış aldı..

İstediği oyunu bir türlü sahaya yansıtamayan kırmızı beyazlilar ilk yarının uzatma anlarında kalesinde gördüğü golle soyunma odasına 1-0 mağlup girdi.

Maçın ikinci yarısında herkes Samsunspor‘dan gol ve goller bekliyordu.. ancak bizim takım o beklenilen ve istenilen reaksiyonu bandırma spor karşısında bir türlü sergileyemedi..

Bunun neticesinde her geçen dakika aleyhimize işlediği ve 85. dakikada kalemizde gördüğümüz ikinci golle şok üstüne şok yaşamaya devam ettik..

Kadro kalitesi anlamında bahçemin en az beş gömlek üstünde bulunan Samsunspor’u sahadaki mücadelesi geçtiğimiz haftalarda olduğu gibi bu maçta da kimseyi tatmin etmiyor..

Bunun neticesinde Samsunspor’un şampiyonluğa olan inancı her geçen hafta kayboluyor.. Bu futbolla bırakın şampiyonlu playofflara bile girmek bence çok zor.. 

İstenilen beklenilen arzu ile Samsunspor bu değil.. hayal kırıklığıyla geçen 11 haftanın ardından umarım bu takım bir an evvel kendini toparlar.. aksi taktirde Samsunspor sezon sonu yine büyük bir hüsran yaşayacaktır.. 

HER ŞEY BÜYÜK SAMSUNSPOR İÇİN.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erdal Cansu Arşivi
SON YAZILAR