BRAVO BAŞKAN!

BRAVO BAŞKAN!
Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir’in bazı bürokratları değiştirmesi kamuoyundan büyük takdir topladı.

Mustafa Demir’in Büyükşehir Belediye Başkanı olmasıyla birlikte uzun yıllardan beri belediyede bürokrat olarak çalışan bazı şaibeli isimlerin de içerisinde bulunduğu pek çok bürokratı değiştirmesi kamuoyundan büyük takdir toplayarak ‘‘bravo başkan’’ yorumlarına neden oldu.

KAMUYOUNDA OLUMLU KARŞILANDI
Muzaffer Önder döneminden bu güne kadar görevde kalmayı başarmış Mehmet Ekmekçi, Yusuf Ziya Yılmaz döneminde imamlıktan Kültür Daire Başkanlığına getirilen daha sonra emekliliğinde yüksek maaş alması için Genel Sekreter yardımcılığı makamı verilip geri alınan Necmi Çamaş ve hakkında pek çok spekülasyonlar bulunan Ramazan Aydın’ın görevden alınması kamuoyunda büyük takdir topladı.

ÖZEL HAYATLARI VE EKONOMİK DURUMLARI DA DEĞİŞTİ
Görevden alınan bürokratların bir kısmının göreve başlamadan önceki mal varlıkları ile bugünkü mal varlıkları arasındaki farkın da çok değiştiği iddia edilirken bir kısmının eşinden ayrıldığı, çalışan personelle gönül ilişkilerine girdiği de kamuoyu tarafından bilinmekteydi. Yusuf Ziya Yılmaz’ın bunları bilmesine rağmen görevde tutması da kamuoyundan tepki almıştı.

7777777777777777777777777-001.jpg

HAKLARINDA SORUŞTURMA YAPILMALI
Görevden alınan bazı bürokratların sekreterleriyle olan ilişkileri, eşlerinden ayrılma nedenleri ve artan mal varlıklarının da araştırılması ve konuyla ilgili yasal işlemlerin yapılması kamuoyu tarafından beklenmekte. Yeni başkan Mustafa Demir’in yaptığı bu icraatlar kamuoyundan büyük bir memnuniyet uyandırdı. Görevden alınan bir kısım bürokratların yaptıkları yanlarına kâr kalmamalı.

DEMİR CUMHURBAŞKANI’NDAN REFERANSLI
Yapılan yeni atamalarla ilgili bazı eski bürokratların siyasetçilere müracaat ettiği, teşkilatlara gittiği, hatta bir kısmının da Ankara’daki AK Partililerle görüşmeye çalıştığı öğrenildi. Mustafa Demir’in Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yakın ve onun referansıyla belediye başkanı olduğu ortada olmasına rağmen bu tür hareketlerde bulunanların ne yapmaya çalıştıkları da merak konusu olmuş durumda.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum