Böylesi Düğüne az rastlanır

Böylesi Düğüne az rastlanır
Ankara ve Kırıkkale'de tanınmış İnşaat firması Arifoğulları İnşaat Sahibi ve Çarşambalı olan Mustafa Atmaca'nın kardeşi, Arif ve Esma Atmaca'nın oğulları Aydın Atmaca ve Merhum Cemile ve Aldulsamet Akbulut ailesinin kızları Halime Şenyurt....

Mahallesinde yapılan kır düğünü ile birlikteliğe ilk adımı attılar. Düğüne güreşler damgasını vurdu.
Merhum Cemile ve  Abdulsamet Akbulut'un kızları Esma Akbulut ile  Çarşambalı olan Ankara ve Kırıkkale'de tanınmış İnşaat firması Arifoğulları İnşaat Sahibi Mustafa Atmaca'nın kardeşi,Çarşamba Şenyurt Mahallesinin tanınmış simalarından Arif ve Esma Atmaca'nın oğulları Aydın Atmaca'nın  düğünleri için davetliler Şenyurt mahallesinde gerçekleştirilen düğünde dost ve sevdikleri ile çok sayıda davetlileri misafir ettiler.
Atmaca ailesinin Şenyurt Mahallesinde gerçekleştirdiği düğünde Yağlı Güreşler dikkat çekti. Kırkpınar Müsabakalarının tanınmış ve Başpehlivanlarından başta Şaban Yılmaz olmak üzere Recep Kara, Salih Erinç, Abdullah Güngör, Ali Rıza Kaya, Hamza Köseoğlu ve değişik dallarda yapılan güreş müsabakalarına katılan yüzü aşkın pehlivan düğün törenin de gösteri yaptılar. Düğün törenlerinde ki güreş şampiyonasında Şaban Yılmaz birinci gelirken, müsabaka sonrasında Şampiyon Yılmaz, " Genç çift Halime ve Aydın' a pehlivanlar adına bir ömür boyu mutluluklar diledi. 
Güreş gösterileri sonrasında Yerel sanatçı Hüseyin Şimşek'in de sahne aldığı Düğün törenin de davetlilerle birlikte düğüne katılan misafirler doyumsuz ve heyecanlı bir tören izlediler. Tören sonrasında Çarşambalı olan Ankara ve Kırıkkale'de tanınmış İnşaat firması Arifoğulları İnşaat Sahibi Mustafa Atmaca kardeşi için yaptığı düğün törenin de hiç bir şeyden sakınmadığını kardeşi için az bile katkı sağladığını belirterek, "İnşallah bir ömür boyu mutlu ve uzun bir yaşam geçirirler. Onların kuracağı aile temelinde abi olarak bir nebze katkı sağlayabildi isem ne mutlu. Bu arada düğün törenimize bizleri kırmayıp yakından ve uzaktan gelen tüm davetliler ve dostlarımıza, bizleri bu mutlu günümüzde yalnız bırakmayan, ilgi gösteren herkese binlerce teşekkür ediyoruz" dedi.Bizlerde Denge Gazetesi olarak Halime ve Aydın çiftine bir ömür boyu mutluluklar dileriz.
Düğüne Kırıkkale Yahşiyan İlçe Belediye Başkanı Ahmet Sungur,Ayvacık Belediye Başkanı Mustafa Belur Ankara’dan ve Kırıkakaleden çok sayıda işadamları ve çok sayıda davetli katıldı.
EMİN İNAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.