BÖYLE OLMAMALIYDI SAMSUN

TFF 1. liginin 3. haftasında Samsunspor kendi sahasında frene basarak çarpılmış oldu. Şampiyonluğa soyunmuş hedefe oynayan bir Samsun düşünün, yenemiyorsan da yenilme. Adanademirspor karşısında uzun yıllardır başarı elde edemeyen kırmızı şimşeklerin yine şansı tutmadı ve rakibine boyun eğdi. 
Flaş transfer olarak kamuoyuna aktarılan futbolcular bu maçta bir varlık gösteremeyerek ilerisi için fazla umut vaadetmediler. Şampiyonluk yolunda büyük yara alan Samsunspor, maça gelen taraftarlarınıda hayal kırıklığına uğrattı. Yeni transferlere bel bağlayan Samsunspor bu maçta maalesef yenilerden beklenileni bulamadı. Gerçi Samsunspor Adanademirspor orta hakemi Çağatay Şahan çok kötü kararlar vererek Samsunsporu adeta kıyıma uğrattı. Çağatay Şahan'ın aylarca konuşulacak bir kararıda stadda şok etkisi yarattı. Verdiği penaltıyı altında görev yapan 4. hakemin kararıyla iptal etti. İptal edilen bu penaltı Samsunspor'un kırılma noktası oldu. Maç sonuna kadar sürekli Samsunspor aleyhine çalmış olduğu düdükler taraftarları çıldırtmaya yetti. 

Bana göre Samsunspor'da konsantrasyon eksikliği vardı. Futbolcuların istek ve arzularını sahaya yansıtamamaları beraberinde mağlubiyeti getirdi. Burada teknik direktör Alpay Özalan'ı tenkit etmeden geçemeyeceğim. Yaptığı değişiklikler ile mağlubiyetin mimarı oldu. Yol yakınken alınacak tedbirler ile bu takım düzelebilir.Bu fubolcular ile Samsunspor'un hedefe oynaması hayal olur. Şimdi milli maç için verilen 2 haftalık arayı teknik heyet ve futbolcuların çok iyi değerlendirmesi gerekiyor. Takımın toparlanabilmesi için verilen bu aranın Samsunspor'a ilaç gibi geleceğini belirtmek isterim. Buradan bu köşemden Samsunspor başkanı Erkut Tutu'yu da uyarmak isterim, ''başkanım bu takımı süper lige çıkarmak için büyük paralar harcadınız, emeğinizin boşa gitmemesi gerekiyor. Sen başkan olarak bu takımı teknik heyet ve futbolcular üzerinde ağırlığını koyarak kötü gidişe dur demelisin. Senden emeklerin boşa gitmemesi için bunu istiyoruz.
HERŞEY BÜYÜK SAMSUNSPOR İÇİN...

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erdal Cansu Arşivi
SON YAZILAR