Hüseyin Karataş

Hüseyin Karataş

Böyle mi olacaktı

 Tekrardan merhabalar, sevgili Samsunspor taraftarları. Yaklaşık 1 aydan beri sizlerden uzak kalmıştım. Nedeni ise ligin yorgunluğunu daha yeni üzerimizden atıp, Bank Asya'yı unutup tekrar evimize döndüğümüz Spor Toto Süper Lig'e adapte olup, yeni yapılan ve yapılacak olan transferler ile takımımız kamp dönemlerini de tamamladıktan sonra kamp ile ilgili düşüncelerimle aslında o zaman sizlerle beraber olmak istemiştim. Fakat bugün gazetelerde çıkan bir haberi okuduktan sonra bu kararımdan vazgeçtim ve kendimce bir öz eleştiri yapmak istedim.
 Evet neydi o okuduğum haber ve yapacağım  öz  eleştiri?  Yıllarca İsmail Uyanık döneminde alt yapı sorumluluğu yapmış, kulübümüzde farklı branşlarda görev almış, son olarakda geçen yıl Samsunspor'daki en kutsal görev olarak kabul görülen, kulüp başkanlığı da yapan Samsunspor eski başkanı Sn. Erkurt Tutu'nun ve yine eski bir yöneticimiz olan hatta geçen yıl 2. başkanlık da yapan Sn. Ömer Çoruh'un yaptıkları ziyaretti.
İşte neydi bu ziyaretler yada amacı neydi? Okuyunca sizler gibi ben de şok olmuştum. Düşünün ki eski başkan ile yöneticimiz Bolu Gerede'de kamp yapan Çaykur Rizespor'un hocası, bizim de eski hocamız Kalpar ile yardımcısı olan Bahattin Güneş'i ziyaret ediyorlar. Tabiki de edecekler. Bundan doğal ne olabilir. Sonuçta 1,5 yıl beraber çalıştılar. Ben her ne kadar Kalpar'ı bir türlü sevemediysem de onlara ziyaretlerinden dolayı saygı duyarım. Ama bir yere kadar. Sn. Tutu ve Sn. Çoruh sizin Samsunspor kampını ziyaret etmenizin   Samsunspor taraftarları  olarak bir önemi yoktu aslında. Ama sizi siz edenlerin olduğu yerde minnetkarlığınızı göstermeliydiniz diye düşünüyorum.
 Bolu'ya kadar gelip 10 kilometre ileride kamp yapan, doğup büyüdüğünüz, yaşadığınız, ekmek yediğiniz, hatta Süper Lig'e çıkardığınız, memleketinizin takımı olan Samsunspor'u ziyaret etmeden İstanbul'a yol almakla inanın ki insanlara mesajınız neydi anlamakta herkes gibi ben de zorluk çektim. Sizleri çok sevmeme rağmen bu yapmış olduğunuz hareketi sizin gibi insanlara hiç ama hiç yakıştıramadığım gibi büyük bir esefle de sizleri kınadığımı belirtmek istiyorum. Çünkü bizlerde sizlerde biliyoruz ki: "Samsunluyuz, Samsunsporluyuz". Olmadı Sn. Tutu! Olmadı Sn. Çoruh.
 
     Yazıma son vermeden önce başta Sn. Başkanımız Kazım Gürol Yılmaz ile yönetimine ve Bolu'da kamp yapan takımımıza da yeni sezon öncesi başarılar diliyor, Rabbim sizleri de bizleri de utandırmasın diyorum. Kalın sağlıcakla...

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Hüseyin Karataş Arşivi
SON YAZILAR