BÖYLE Mİ OLACAKTI

BÖYLE Mİ OLACAKTI

PTT 1.Lig'in 30'uncu haftasında, Samsunspor tribünlerini dolduran muhteşem taraftar  Osmanlıspor'u yenmek adına hafta içi olmasına rağmen stadyumda yerlerini aldılar. Ama ne yazık ki,  Osmanlıspor'u yenmek şöyle dursun yenilerek, 19 Mayıs Stadyumu'nda yıkıldık. Samsunspor oyuna çok süratli ve iyi başladı. Sağlı sollu ataklar ile Osmanlıspor kalesini zorlayan Kırmızı Şimşekler, atak üstüne atak yapmalarına rağmen istediği pozisyonu üretip golü bir türlü bulamadık. 19 Mayıs stadı 'Gol Gol' sesleri ile inledi. Taraftarın desteğini arkasına alan Samsunspor bastırdıkça bastırdı ama Osmanlıspor'un defansını açmaya muvaffak olamadı. Taraftar gol beklerken M'Billa'nın performansında düşüklük sezdim. Play-Off'u büyük ölçüde etkileyecek olan bu müsabakada gol atan takım maçı kazanacak görünümde idi ve kazanan taraftar Osmanlıspor oldu. Burada şunu belirtmek istiyorum gerçekten futbol bir skor oyunuymuş. 


İlk yarıda üstün oynayan taraf Samsunspor olmasına rağmen golü bulamayarak sıkıntılar yaşadı. Kırmızı Beyazlı forvetler  ikinci yarıda gol atarız düşüncesi içerisinde ilk yarıyı berabere tamamlayarak soyunma odasına gittiler. İkinci yarıya hızlı başlayan Kırmızı Beyazlı Samsunspor oldu. Fakat oyuncu değişikliği olana kadar. Ofoedu'nun oyuna dahil olması doğru bir karardı. Mustafa Sevgi'nin oyundan alınmasını doğru bulmuyorum. Dakika 75'te hiç gereği yokken Kırmızı Beyazlı Teknik Direktör Erhan Altın, Taha  gibi orta sahanın yükünü taşıyan oyuncunun sahadan alınarak Doğan Erdoğan'ın oyuna dahil olmasını doğru bulmadım. Osmanlıspor'da dakika 63'te Osmanlıspor adına oyuna dahil olan Mehmet Yıldız'a defansımızın bel kemiği Sezer Özmen baskı yaparak kanatların rahat hareket etme olanağını ortaya çıkardı. Mehmet Yıldız'ın oyuna dahil olması Osmanlıspor'a öz güven sağladı. Dakika 80'i gösterdiğinde tecrübeli oyuncu sağ taraftan gelen pasa plase vurarak filelerimize gönderdi ve takımını öne geçirdi. Samsunspor'u Orduspor ve Manisaspor karşılaşmasında galibiyete taşıyan Soner Şahin, Ahmet Burak Solakel'in attığı geri pası kontrol edemedi. Osmanlıspor'da Tisdell hak etmediği bir gole imza attı.

 

Kırmızı Beyazlı taraftarlar golden sonra şok oldu. Bu taraftarlar Osmanlıspor'u yenmek adına tribünde yerlerini almışlardı. Samsunspor'dan parasını alamadığı için ayrılan Umar'a top oynatmayan taraftara teşekkür ederim. Kırmızı Beyazlı taraftarlar ne kadar yüce olduğunu bir daha göstererek galibiyet  aldığında Kırmızı Beyazlı futbolcuları nasıl tribüne davet ediyorlarsa mağlubiyette de aynı şekilde motive etmelerini ayakta alkışlıyorum. Her şey bitmiş değil geri kalan 4 maçtan alacağımız puanlar bizi Play-Off'a taşıyacaktır.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erdal Cansu Arşivi
SON YAZILAR