Botoks İle Tüm Yüzünüzde Genç ve Dinamik Bir Görünüme Ulaşabilirsiniz

Botoks İle Tüm Yüzünüzde Genç ve Dinamik Bir Görünüme Ulaşabilirsiniz
Yaşlandığımızda yüzümüzde belli kusurlar belirmeye başlar. İnce çizgiler ve derin kırışıklıklar, bir zamanlar pürüzsüz ve sıkı olan cildinizde ortaya çıkabilir.

 

Yaşlandığımızda yüzümüzde belli kusurlar belirmeye başlar. İnce çizgiler ve derin kırışıklıklar, bir zamanlar pürüzsüz ve sıkı olan cildinizde ortaya çıkabilir. Bilim ve teknolojideki yeniliklerle çoğu insan, en çok bilinen yaşlanma karşıtı kozmetik ürün olan botoks sayesinde genç görünümünü uzatabiliyor. Deneyimli bir dermatolog tarafından uygun şekilde uygulandığında, tedavi güzel, doğal görünümlü, rahat bir yüz oluşturabilir. En iyi yanı, sadece botoks enjekte edilen yüz bölgesinin gevşemesidir. Tedavi vücudunuzun başka hiçbir bölümünü etkilemeyecektir. Bu metinde yüzün farklı bölgelerinde kullanımıyla pek çok avantaja sahip olan botoksun nerelere enjekte edilebildiğinden ve faydalarından bahsettik.

2-131.jpg

Botoks hangi yüz alanlarına uygulanabilir?

, kırışıklıklara neden olan kasların kasılmasını durduran nörotransmisyon sürecini tersine çevirir. Bu, yüzdeki derin kırışıklıkların ve ince çizgilerin gelişimini azaltır. Ayrıca yüze daha dolgun bir görünüm vererek yeni kolajen gelişimini destekler. Botoks enjeksiyonu yalnızca birkaç dakika sürer ve herhangi bir anestezi gerektirmez ve sonuçları enjeksiyondan sonraki 3 ila 5 gün içinde görülür.

Botoksun yüzde uygulandığı alanlar;

  • Kaş çatma çizgileri
  • Alın çizgileri
  • Burun köprüsü boyunca uzanan çizgiler.
  • Kaz ayakları
  • Çenedeki çukurlar
  • Kaş kaldırma uygulaması
  • Gummy smile (üst dişlerin ve diş etlerinin enjeksiyonu ile güzel bir gülümsemeyi sağlayan enjeksiyon)
  • Platysma bantları (yaşlanan kas boyun çizgileri/ bantları)
  • Glabellar çizgiler (kaşlar arasında dikey çizgiler)

3-105.jpg

Alın kırışıklıkları

Alın kırışıklıkları yaşlanmanın bir yan ürünüdür ve onlardan sonsuza kadar kaçamazsınız. İnce çizgilerin ve kırışıklıkların erken ortaya çıkmasından endişe ediyorsanız veya bunları olabildiğince uzun süre uzak tutmak istiyorsanız, Botoks yardımcı olabilir. Botoks enjeksiyonları, genç ve rahat bir görünüm elde etmek için mükemmel bir seçenektir.

Kaş çatma çizgileri

Kaş çatma çizgileri, kaşın arasına ve üstüne yerleşen dikey çizgilerdir. Alın kırışıklıklarına benzer şekilde, yaşlandıkça kaşlarımızı daha belirgin hale getiririz. Her kaşını çattığında, bu kaslar kasılır ve sıkıştırıldığında akordeon benzeri dikey çatık çizgiler oluşturur. Neyse ki botoks, kaş çatma çizgilerini gidermede veya çizgilerin derinleşmesini önlemede son derece etkilidir.

Göz kenarındaki kırışıklıklar

Kaz ayakları veya kahkaha çizgileri, gözlerinizin yanından şakaklarınıza doğru uzanan ince çizgiler ve kırışıklıklardır. Botoks, kaz ayakları için en iyi enjekte edilebilir tedavidir. Bu enjekte edilebilir kozmetik tedavi, gülmeyle beraber kırışan kasları gevşetir.

4-080.jpg

Göz altı çizgileri

Göz altı çizgileri, göz ve yanak çevresindeki kasların tekrar tekrar hareket etmesi ve yaşlanmaya bağlı olarak cildin incelmesi ile tetiklenir. İnce çizgiler için botoks, göz çevresindeki kasları gevşeterek daha pürüzsüz bir görünüm vererek göz altı kırışıklıkları yumuşatmaya yardımcı olabilir. En iyisi, çok az bir miktar gerektirmesi ve göz altındaki kırışıklıkları yumuşatmaya yardımcı olabilmesidir. Kaz ayaklarının botoksla tedavisi 30 dakika içerisinde gerçekleşir ve seans boyunca herhangi bir ağrı veya rahatsızlık hissedilmez.

Marionette Çizgileri

Marionette çizgileri, ağız kenarından çene çizgisine doğru uzanan kırışıklıklardır. Çoğu zaman ağzın kenarları aşağıya doğru çevrilir ve bu da kızgın, tatminsiz bir görünüme yol açar. Gülme çizgileri cilt gevşekliği ile tetiklenir.

Botoks, hamile kadınlar, emziren anneler veya bazı nörolojik rahatsızlıklar için ilaç tedavisi gören kişiler dışında hemen herkes tarafından güvenle kullanılabilir. İnce çizgileri ve kırışıklıkları silmek ve her zaman özlediğiniz genç görünümüne kavuşmak istiyorsanız Dr. Mustafa Karataş ile iletişime geçebilirsiniz. , botoks konusunda yıllardır tecrübeli ve uzman bir doktor olup tedavinin her aşamasında hastaların istek ve ihtiyaçlarının karşılandığından emin olmak için onlarla iletişim halinde olur.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.