BORSA'DAN, ÖĞRENCİLERİ ISITACAK YARDIM!

BORSA'DAN, ÖĞRENCİLERİ ISITACAK YARDIM!
Çarşamba Ticaret Borsası (ÇTB), Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB) desteği ve kendi katkılarıyla, ihtiyaç sahibi İlkokul-Ortaokul ile lise öğrencilerine bot yardımın da bulundu

Çarşamba’nın merkezi ile dış mahallerinde bulunan 70 ayrı eğitim kurumların da ki İlkokul, ortaokul ile liselerinde eğitim-öğretim gören 950 ayrı öğrenciye Çarşamba Ticaret Borsası tarafından bot verildi. 
Yardımlar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından önceden belirlenen öğrencilere, okulların idarecileri tarafından ulaştırıldı. Borsa Binasında ve okullarda ki yardımların dağıtımında; Çarşamba Ticaret Borsası Meclis Başkanı Nurettin Öztekin, Yönetim Kurulu Üyeleri Ali Toraman ile Sezai Atsan da bulundu.

950 ÖĞRENCİYE ULAŞILDI
Her yıl ihtiyaç sahibi öğrencilere yardımda bulunduklarını hatırlatan Çarşamba Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Kazım Yılmaz, 2016-2017 Eğitim-Öğretim döneminde 950 ayrı kız ve erkek öğrenciye bot yardımı yaptıklarını açıkladı. Botların dağıtımının İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından tespit edilen öğrencilerin listesine göre gerçekleştirildiğini ifade eden Kazım Yılmaz; “İlçemizde maalesef maddi durumu iyi olmayan öğrencilerimiz var. Kış mevsiminin başlamasıyla birlikte Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) desteği ile beraber Borsa olarak kendi katkılarımızı da ekleyerek bu yavrularımızın sıcak kalmaları için bot yardımında bulunduk. Dağıtımda öğrencilerimizin rencide olmaması için yardım poşetleri okullara gidildiğinde ve okullardan gelindiğinde müdürlerimiz ile öğretmenlerimize teslim edildi.  Hocalarımızda botlarını kız ve erkek öğrenci çocuklarımıza daha sonra teslim ettiler” dedi. 
EMİN İNAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.