Bonzai ve ekstasy hapla yakalandı

Bonzai ve ekstasy hapla yakalandı
SAMSUN'da polis tarafından ekstasy hap ve bonzai ile yakalandığı iddia edilen 18 yaşındaki Gökhan K., çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Olay dün İlkadım İlçesi Hastane Mahallesi'nde meydana geldi. Polis yaptığı istihbarat çalışması sonucunda uyuşturucu suçundan sabıkası bulunan Gökhan K.'nın uyuşturucu ticareti yaptığını belirledi. Şüpheliyi takibe alan polis, kullanılmayan bir binadan çıkan Gökhan K.'yı durdurup üst araması yaptı.  Gökhan K.'nın üzerinde, poşet içinde toplam 1 gram bonzai ele geçti. Daha sonra boş binanın bordum katında arama yapan polis, burada poşet içinde 5 gram bonzai ile poşetler halinde 65 ekstasy hap ele geçirince Gökhan K.'yı gözaltına aldı. Polisteki ifadesinde uyuşturucu satıcısı olmadığını söyleyen şüpheli, uyuşturucuları kendi ihtiyacını karşılamak için tanımadığı birinden satın aldığını öne sürdü.

Polisteki işlemlerinin ardından bugün adliyeye sevk edilen Gökhan K., savcılık ifadesinin ardından sevk edildiği nöbetçi mahkeme tarafından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. (DHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum