Bomba iddia: FETÖ suikast timi kurdu

Bomba iddia: FETÖ suikast timi kurdu
Hava Kuvvetleri Komutanlığı eski askeri savcısı olan emekli Hakim Albay Ahmet Zeki Üçok, çok konuşulacak bir iddiada bulundu. Üçok, birkaç ay içinde suikastlerin yapılacağını öne sürdü.

Hava Kuvvetleri Komutanlığı eski askeri savcısı olan emekli Hakim Albay Ahmet Zeki Üçok, çok konuşulacak bir iddiada bulundu. Üçok, yurtdışına kaçan FETÖ’cü askerlerin suikast timi oluşturduklarını ve Türkiye'de kargaşa ortamı yaratmak amacıyla, önemli kişilere suikast yapacaklarını öne sürdü.

'Üçok, 'Siyaset adamlarına, önemli sivil toplum kuruluşu temsilcilerine, din adamlarına, spor yöneticilerine, sanatçılara karşı olacak bu eylemler'' dedi. Üçok tarih de verdi, ''Benim bildiğim kadarıyla önümüzdeki bir kaç ay içerisinde yapılacak'' dedi.

Daha önce de twitter hesabından FETÖ'nün Makedonya ve Kosova'da 60 dönümlük çiftlik satın aldığını ve suikast timi kurduğunu ifade eden Üçok şunları yazmıştı:

KARGAŞA ORTAMI YARATACAKLAR

 "15 Temmuz darbe girişiminde başarılı olamayan FETÖ ve SAHİPLERİ,yeni bir kargaşa ortamı yaratmak amacıyla, Makedonya ve Kosova'da kurdukları özel timlerle siyasilere,din adamlarına,gazetecilere, spor adamlarına,sivil toplum liderleri vb karşı suikast planları yapmaktadırlar. Dikkat!"

https://twitter.com/ahmetzekiucok/status/938156265116782592

ÖZEL TİM KURDULAR

"Malum İSTİHBARAT ÖRGÜTLERİNİN kontrolünde olan FETÖ’nün suikast timleri Makedonya’da 60 DÖNÜM çiftlik satın aldı. Bu çiftlikte kimler yok ki, eski SAT,MAK,TAK timlerinin firarileri, UÇK artıkları,paralı askerler ve PROFESYONELLER .Bizler buradayız, BEKLİYORUZ."

https://twitter.com/ahmetzekiucok/status/939246568384991233

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum